X

Ποιο είναι το ιδανικό μέρος για το πρώτο ραντεβού

Ήρθε λοιπόν η μεγάλη στιγμή για το πρώτο ραντεβού που είναι καθοριστικό για μια καινούργια σχέση, που και οι δύο θέλουν να υπάρξει συνέχεια και να μην είναι το τελευταίο. Όση χημεία και να υπάρχει, δεν παύει να μας δημιουργεί αγωνία η στιγμή που θα είμαστε οι δυο μας μόνο σε ένα χώρο που θα πρέπει να δημιουργήσουμε καλές εντυπώσεις.

Αυτά είναι κάποια τιπς, που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε την δύσκολη περίπτωση του πρώτου ραντεβού. Είναι πολύ σημαντικό, να ξεπεράσετε την αμηχανία του πρώτου ραντεβού και να νοιώθετε σιγουριά, σαν να είναι κάτι που το έχετε ξανακάνει με το ίδιο πρόσωπο.

1. Για καφέ

Ίσως ακούγεται λίγο συνηθισμένο και δεν σας κάνει κλικ, αλλά η καφετέρια είναι το καλύτερο σημείο για το πρώτο σας ραντεβού. Θα είσαστε μόνοι στο τραπέζι, αλλά και με κόσμο, ώστε σε περίπτωση που δεν έχετε να πείτε τίποτα γιατί η κατάσταση ξενερώνει, θα σχολιάσετε αυτά που συμβαίνουν γύρω σας και αν δείτε τα σκούρα, θα πείτε ότι έχετε παρκάρει σε σημείο που απαγορεύεται και θα σας δώσουν κλήση, ώστε να μην μείνετε πολύ. Σκεφθείτε, ότι ο καφές σήμερα είναι το πιο συμφέρον ραντεβού από πλευράς κόστους.

2. Εστιατόριο

Αν τα οικονομικά σας είναι καλά και νομίζετε ότι μπορείτε να συνεχίσετε να πηγαίνετε σε εστιατόρια, τότε έχει καλώς. Διαφορετικά θα είναι απογοήτευση και για τους δύο να ξεκινήσετε από εστιατόριο και να πηγαίνετε μετά για φαστ φουντ.. Τώρα με την ισότητα των δύο φύλων που ο καθένας πληρώνει τα δικά του, το οικονομικό απασχολεί όχι μόνο τους άντρες, αλλά και τις γυναίκες.

3. Κινηματογράφος

Κλασσική και αλάνθαστη συνταγή. Ότι παλιό και δοκιμασμένο έχει επιτυχία. Διαλέξτε μία ταινία όμως, που θα σας φέρει πιο κοντά. Μια κωμωδία ίσως, που μέσα στο γέλιο και την εύθυμη ατμόσφαιρα θα μπορέσετε να την/τον πάρετε (τυχαία και αυθόρμητα βέβαια) μία σύντομη αγκαλιά, είναι καλή λύση για το πρώτο ραντεβού. Αποφύγετε τα ιστορικά έργα και με πολιτικό περιεχόμενο, γιατί σε όλη τη διάρκεια της ταινίας θα είσαστε σαν δύο ξένοι.

4. Λούνα Παρκ

Όλοι μας κρύβουμε ένα παιδί μέσα μας και αν κάποιες φορές το καταπιέζουμε λόγω καταστάσεων, εκείνο επαναστατεί και θέλει να μας θυμίσει την παρουσία του. Μοιραστείτε λοιπόν αυτές τις στιγμές μαζί της/του σε ένα λούνα παρκ. Θα διασκεδάσετε παρέα με μια σακούλα ποπ κορν στα χέρια και γιατί όχι? Μπορεί να είναι η τυχερή σας βραδιά και να κερδίσετε δώρα από τα παιχνίδια που θα παίξετε. Μπορείτε επίσης, να τελειώσετε την βραδιά σας εκεί, πίνοντας έναν καφέ. Ανεξάρτητα αν συνεχίσετε να βγαίνετε με αυτό το άτομο, διασκεδάστε το σαν να είναι το πρώτο και το τελευταίο ραντεβού.

5. Μουσείο

Εξαρτάται, από τα ενδιαφέροντα που έχει το έτερον ήμισυ. Αν για παράδειγμα αγαπάει τις τέχνες και τις εκθέσεις, μπορείτε να πάτε μαζί σε ένα μουσείο ή μία γκαλερί και να θαυμάσετε μαζί αυτά που του/της αρέσουν. Εάν το αποφασίσετε, καλό είναι να ρίξετε πρώτα μια ματιά για το που πρόκειται να πάτε και να ενημερωθείτε για αυτά που θα δείτε. Να μην φανούμε και ανημέρωτοι..

6. Ποτό

Υπάρχει και η λύση για το ιδανικό πρώτο ραντεβού, να πάτε σε μπαράκι. Ένα ποτό πάντα βοηθάει να χαλαρώσουμε και να νοιώθουμε πιο άνετα. Μην αρχίσετε όμως να πίνετε πολύ, γιατί η γλώσσα με το ποτό λύνεται εύκολα και οι εκμυστηρεύσεις για πρώην άτομα, είναι τα πρώτα πράγματα που μας έρχονται στο νου μετά από το δεύτερο ποτό..

7. Διασκέδαση

Καλύτερα να το αποφύγετε σαν χώρο, έστω και αν η/ο σύντροφος λατρεύει τον καλλιτέχνη. Δεν θα μπορείτε να συζητήσετε, θα είσαστε στριμωγμένοι ανάμεσα στους άλλους και πολύ πιθανό, σχεδόν σίγουρο, ότι η προσοχή του ατόμου που είστε μαζί, θα στρέφεται στην πίστα και όχι σε σας..

Ελπίζω να βοήθησα.. Καλό κουράγιο!!

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 9 Σεπτεμβρίου 2018 23:34

Σχετικά Άρθρα: