X
    Κατηγορίες: Viral

Την παραμελούσε ο άντρας της και του έκοψε το πέος

Μια γυναίκα έκοψε το πέος του συζύγου της επειδή περνούσε πολύ περισσότερο χρόνο με την άλλη σύζυγό του και λιγότερο με εκείνη, όπως δήλωσε στην αστυνομία.

Ο Γιαννούς Άχμεντ 45 ετών δήλωσε ότι η Σάϊντα 40 ετών, του επιτέθηκε με ένα μαχαίρι καθώς κοιμόταν στο Μουτζαφαρνάγκαρ της βόρειας Ινδίας. Ισχυρίζεται ότι η Σάϊντα έριξε υπνωτικό στο φαγητό του και στη συνέχεια του επιτέθηκε επειδή πίστευε ότι την παραμελούσε και δεν την αγαπούσε πια.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν από 17 χρόνια και είχαν τέσσερα παιδιά, όλα κορίτσια. Ο Γιαννούς είπε στην τοπική αστυνομία, ότι η Σάϊντα είχε δώσει την συγκατάθεση της για να παντρευτεί την άλλη γυναίκα πριν από ένα χρόνο, επειδή εκείνη δεν μπορούσε να κάνει ένα γιο.

Αλλά, το τελευταίο διάστημα ο άτακτος σύζυγος, έμενε περισσότερη ώρα στο σπίτι της δεύτερης συζύγου, γιατί όπως ισχυριζόταν ήθελε να χαρεί την παρέα του μικρού του γιου, όπως ανέφεραν τοπικές πηγές.
Ο Γιαννούς δήλωσε στους Times της Ινδίας για την πρώτη του γυναίκα:

«Μου έκανε συνέχεια σκηνές και απαιτούσε χρήματα. Είχα βαρεθεί μαζί της και τελικά παντρεύτηκα άλλη γυναίκα και περνούσα ήρεμα μαζί της. Με είχε απειλήσει πολλές φορές ότι θα με σκοτώσει. Όταν κοιμόμουν, μου επιτέθηκε και μου έκοψε το πέος».

Ο άτυχος άντρας, νοσηλεύεται τώρα στο νοσοκομείο, αλλά δεν έχει γίνει σαφές από τους γιατρούς που τον παρακολουθούν, εάν το πέος του έχει επανασυνδεθεί.

Όσο για την Σάϊντα, κρατείται από τις αρχές και κατηγορείται ότι δηλητηρίασε τον σύζυγο της και για ακρωτηριασμό μέρους του σώματος του.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας Ανίλ Καπαρουάν, δήλωσε: Μετά από ανάλυση στα εργαστήρια, βρέθηκε μεθυστική δράση στο φαγητό του θύματος. Έπεσε αναίσθητος όταν έφαγε αυτό το φαγητό, ώστε η γυναίκα του μπόρεσε και έκοψε το πέος του.

Ο Ανίλ Καπαρουάν, είπε στο πρακτορείο ειδήσεων ANI, ότι η Σάϊντα είχε εξαγριωθεί από τότε που η δεύτερη γυναίκα χάρισε ένα γιο στον άντρα της και αυτός έμενε περισσότερο με εκείνη και αισθανόταν παραμελημένη.

Το περιστατικό βίας τέτοιου είδους μεταξύ συζύγων όπως του Γιαννούς και της Σάϊντα, είναι το δεύτερο που συμβαίνει στην Ινδία μέσα σε μια εβδομάδα.

Αυτό ήταν με την Τζαγιάνθι 45 ετών σύζυγο ενός αγρότη , που όπως λέγεται είχε δαγκώσει το πέος του 55χρονου Σενθαμαράϊ, όταν έμαθε ότι εκείνος την απατούσε με μία άλλη γυναίκα.

Τώρα είναι φυλακισμένη και βρίσκεται κατηγορούμενη για απόπειρα δολοφονίας. Ο Σενθαμαράϊ αναρρώνει και η κατάσταση του είναι «σταθερή», στο γενικό νοσοκομείο Τσενάϊ.

Σχετικά Άρθρα: