X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Οδηγός 80χρονος, οδηγούσε ανάποδα στην Εθνική για 40 χιλιόμετρα

Ηλικιωμένος δημιούργησε πρόβλημα με την οδήγηση του στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών την Τετάρτη. Μετά από συναγερμό, η Αστυνομία ακινητοποίησε το όχημα του, χωρίς να έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

Το επεισόδιο συνέβη με ηλικιωμένο άνδρα 80 χρονών, που οδηγούσε το αυτοκίνητο του για 40 χιλιόμετρα, κινούμενος στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών. Πριν από λίγες ημέρες είχε συμβεί το ίδιο με 49χρονο άνδρα που οδηγούσε ανάποδα στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας και δυστυχώς είχε τραγικό τέλος.

Ο οδηγός συνελήφθη, αλλά λίγη ώρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να δήλωσε ότι δεν αντιλήφθηκε ότι οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα για τόση απόσταση.

Εχθές το βράδυ γύρω στις 9:30, άρχισε να εξελίσσεται το περιστατικό από τον κόμβο Πορταριάς στη Χαλκιδική. Ο οδηγός εισήλθε από αυτό το σημείο στην εθνική οδό, κινούμενος προς τη Θεσσαλονίκη από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία, η οποία διέκοψε την κίνηση των οχημάτων σε καίριους κόμβους, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο κάποιου τροχαίου ατυχήματος. Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν για αρκετή ώρα να σταματήσουν τον 80χρονο άνδρα στους κόμβους από τους οποίους περνούσε.

Τελικά αυτό επιτεύχθηκε στο ύψος του Χατζηφωτίου, όπου σύμφωνα με την αστυνομία, φαίνεται ότι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε στο διαχωριστικό στηθαίο.

Σχετικά Άρθρα: