X
    Κατηγορίες: Viral

Έχασε 108 κιλά, αλλά και τον σύντροφο της επειδή αδυνάτισε

Η Κρίστι Μάνσεϋ που ζει στο Χάλ της Αγγλίας, προσπαθεί να ενθαρρύνει όλους να χάσουν τα περιττά κιλά τους. Μας λέει όμως, ότι έχασε 108 κιλά, αλλά και τον σύντροφο της επειδή αδυνάτισε . . Ας δούμε όμως την ιστορία της..

Η Κρίστι γεννήθηκε και μεγάλωσε σαν ένα κανονικό κορίτσι από πλευράς βάρους. Στην εφηβεία της όμως πάχυνε αρκετά και στα 18 της ζύγιζε 223 κιλά. Είχε κερδίσει το πρώτο βραβείο σε έναν τοπικό διαγωνισμό για τον τίτλο Παχιές Όμορφες Γυναίκες (BBW), γιατί δεν ήταν μόνο η πιο παχιά, αλλά και η πιο όμορφη στο πρόσωπο.

Όταν έγινε η γνωριμία της στο ίντερνετ με τον Άλεξ, υπήρξε κεραυνοβόλος έρωτας και από τις δύο πλευρές. Τον περνούσε 10 χρόνια αλλά της είπε ότι του αρέσουν οι μεγαλύτερες γυναίκες και ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα με το βάρος της, αντίθετα τον κολάκευε να τον βλέπουν μαζί της.

Εκείνη ενθουσιάστηκε, γιατί δεν θα ήταν αναγκασμένη να χάσει τα κιλά της με τις εξαντλητικές δίαιτες που είχε αρχίσει και όπως καταλαβαίνετε, τις ξεκινούσε αλλά πολύ γρήγορα τις σταματούσε. Είχε παχύνει τόσο πολύ, που δεν μπορούσε να μπει στα μέσα μαζικής μεταφοράς και όταν έμπαινε δεν χωρούσε να καθήσει στις θέσεις. Δεν μπορούσε να ντυθεί μόνη της ή να ανέβει σκάλες. Ντρεπόταν τόσο πολύ με την εικόνα της και το μπούλινγκ που της γινόταν και είχαν αρχίσει να της προκαλούνται αυτοκτονικές τάσεις.

Έπινε 20 λίτρα Lucozade καθημερινά και απαραίτητα ανάμεσα στα γεύματα της, τσάκιζε και οκτώ διπλά McDonald’s cheeseburgers. Ο φίλος της, της μαγείρευε και έτρωγε και στο σπίτι του, εκτός από της μητέρας της. Δεν της αρκούσε το δικό της φαγητό, αλλά μάζευε και τα αποφάγια από τα πιάτα της οικογένειας της. Κάθε μέρα έτρωγε ένα ολόκληρο ψητό κοτόπουλο εκτός από όλα τα άλλα.

Έκανε παραγγελίες στα φαστφουντάδικα δύο φορές την ημέρα και έτρωγε την κάθε φορά μία τεράστια πίτσα με λουκάνικο, καμμιά δεκαριά σκορδόψωμα, πατάτες με σπέσιαλ σάλτσα και φτερούγες από κοτόπουλο. Όλα αυτά ήταν μόνο από τα delivery και γενικά έτρωγε γύρω στις 10.000 θερμίδες την ημέρα..

Αισθανόταν σιγουριά όμως, ότι ενώ την αποδεχόταν ο φίλος της όλα ήταν καλά και προσπαθούσε να περάσει αυτό και σε όσους την κορόϊδευαν για την εμφάνιση της. Το κόκκινο χτύπησε όμως όταν άρχισαν να την δείχνουν και να γελάνε μπροστά της και το ακραίο ήταν ότι ένας νεαρός της είπε ότι πρέπει να αυτοκτονήσει στην κατάσταση που είναι.

Όσο το βάρος της ανέβαινε, ανέβαινε και η πίεση της και είχε σοβαρά προβλήματα υγείας. Έτσι οι παππούδες της και η θεία της, της πλήρωσαν τα 8.000 δολλάρια που χρειαζόντουσαν για να κάνει την επέμβαση με μπαλονάκι στο στομάχι, παρόλο που οι γιατροί στο νοσοκομείο Κλάμεροντ, την είχαν προειδοποιήσει ότι μπορεί και να μην ξυπνήσει από την επέμβαση. Η Κρίστι όμως τους είπε ότι έτσι που είναι, πεθαίνει κάθε μέρα και θα το τολμήσει.

Το χειρουργείο κράτησε 3 ώρες και σε πολύ σύντομο διάστημα η κοπέλλα άρχισε να βλέπει τα αποτελέσματα. Το πρόβλημα όμως είναι ότι η σχέση της με τον Άλεξ άρχισε να μην πηγαίνει καλά γιατί δεν του άρεσε αδύνατη και χώρισαν πριν λίγους μήνες. Έχει πολύ στενοχωρηθεί, γιατί ήταν ο πρώτος της έρωτας και δεν θα τον ξεχάσει ποτέ λέει, αλλά δεν του συγχωρεί το ότι δεν θέλησε να συμμεριστεί τα δικά της θέλω και να την στηρίξει.

Τώρα είναι 23 χρονών και ζυγίζει 95 κιλά ενώ πριν ζύγιζε 223 και μπορεί να φορέσει ότι θέλει. Αισθάνεται ότι το φαγητό δεν είναι ο μόνος λόγος που ζει και θέλει να περάσει το μήνυμα σε όλους ότι ποτέ δεν είναι αργά, έστω και αν χρειαστεί ένας καινούργιος σύντροφος..

Σχετικά Άρθρα: