X
    Κατηγορίες: Viral

Απίστευτο!! Θα εκπλαγείτε όταν μάθετε την ηλικία της..

Η Άζντα Πεκκάν είναι από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες στην Τουρκία. Η φωνή της και η όμορφη παρουσία της γεμίζουν με κοινό τους χώρους που τραγουδάει. Η ηλικία της? Αν και θα μπορούσε άνετα να το κρύψει, παραδέχεται και λέει πως είναι στα 71 της.

Το ξεκίνημα της Άζντα Πεκκάν έγινε σαν ηθοποιός και αργότερα ασχολήθηκε με το τραγούδι. Οι μεγάλες της δόξες ήταν στη δεκαετία του ’70 και το 1980 είχε εκπροσωπήσει την Τουρκία στην Γιουροβίζιον.

Αποκάλυψε το μυστικό της ομορφιάς και της φρέσκιας επιδερμίδας της, γιατί στα 71 της, βάζει κάτων και 20άρες. Είπε στους δημοσιογράφους ότι εκτός από τις τακτικές επισκέψεις της στα ιαματικά λουτρά κατά της γήρανσης στην Ελβετία, η υγιεινή διατροφή είναι αυτό που την κρατάει νέα.

Αλλά σαν γνήσια Τουρκάλα, τρελλαίνεται για τα κεμπάπ, που όπως ισχυρίζεται αυτά είναι το αγαπημένο της φαγητό. Τρώει κάθε μέρα κεμπάπ και συχνά ψάρι. Πίνει πολύ νερό, παράλληλα με την γυμναστική που κάνει και προσέχει πολύ την διατροφή της.

– Κάθε πρωί πίνω χυμό από λεμόνι με τζίντζερ σε ένα ποτήρι με νερό. Δεν με ενδιέφερε ποτέ να είμαι μια πολύ όμορφη γυναίκα, αλλά πάντα νοιαζόμουν για το σώμα μου. Ίσω είναι και τα γονίδια που διατηρούμαι έτσι νέα, είπε η Άζντα.

Φήμες λένε ότι όμως, ότι ξεκίνησε από προσθετική στήθους και μετά συνέχισε με πλαστικές στο πρόσωπο. Είναι λίγο περίεργο να έχει πρόσωπο και σώμα νέας κοπέλλας στα 71 της, αλλά το επάγγελμα της επιβάλλει θυσίες και οπωσδήποτε πλαστικές επεμβάσεις.

Πέρυσι την επέλεξαν να εκπροσωπήσει την Τουρκία σε εκδήλωση στην Αμερική, μαζί με την Τζέσικα Λανγκ και την Σούζαν Σάραντον. Λέει όμως ότι καλά όλα αυτά, αλλά θα ήθελε να έχει ένα παιδί, κάτι που έχουν οι περισσότερες γυναίκες και εκείνη δεν μπόρεσε. Επίσης γυρίζοντας από την Αμερική, είπε ότι συνάντησε γιατρούς και μίλησε μαζί τους για τεχνιτή γονιμοποίηση.

Στους New York Times συγκρίνουν την Ajda Pekkan με την Σερ, επειδή και εκείνη είναι ακριβώς της ίδιας ηλικίας, με πολλές πλαστικές επεμβάσεις και διατηρείται σε άριστη κατάσταση.

Σχετικά Άρθρα: