X
    Κατηγορίες: Κόσμος

All Star ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ψηφίστε και εσείς!!

Ο Milwaukee Bucks star Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως ανακοίνωσε το NBA την Πέμπτη τα μεσάνυχτα, έχει μέχρι στιγμής την πρωτιά σε ψηφοφορία με 863.000 ψήφους έναντι του ΛεΜπρον Τζέϊμς με 856.000, που έγινε ενόψει του All Star Game για το 2018 στο Λος Άντζελες.

Ο Γιάννης ή αλλιώς Greek Freak, μας έχει κάνει υπερήφανους στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με τις επιδόσεις του και έχει κάνει μεγάλα ονόματα του NBA όπως ο Κάϊρι Ίρβινγκ, ο Στεφ Κάρι, ο Τζέϊμς Χάρντεν και ο ΛεΜπρον Τζέϊμς να υποκλίνονται μπροστά του.

Ο Γιάννης μέχρι στιγμής και όπως δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα έρχεται πρώτος στην ψηφοφορία στην Ανατολική Περιφέρεια και όλα δείχνουν ότι θα είναι αρχηγός στην ομάδα που θα τον διεκδικήσει.

Στα 34 παιχνίδια που έπαιξε για την Bucks αυτή τη σεζόν, ο Αντετοκούνμπο έχει σε μέσο όρο 29,1 μονάδες σε 54,9% σκορ από το γήπεδο, 10,4 ριμπάουντ, 4,7 ασίστ, 1,6 κλεψίματα και 1,3 μπλοκ.

Εάν μπορέσει να διατηρήσει αυτό το επίπεδο παιχνιδιού για το υπόλοιπο της εκστρατείας 2017 – 2018, θα είναι μαζί με τους Ντέϊνιντ Ρόμπινσον και Ράσελ Γουέστμπρουκ, που είναι οι μόνοι παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ με μέσο όρο τουλάχιστον 29,0 πόντους, 10,0 συμβούλια, 4,0 δεκάδες και 1,5 κλεψίματα.

Το 2018 All Star Game θα παιχτεί στις 18 Φεβρουαρίου στο Κέντρο Staples στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Το tip-off έχει προγραμματιστεί για τις 8:00 μ.μ., με την TNT να έχει την ζωντανή κάλυψη της εκπομπής.

Το hashtag για να ψηφίσετε μέσω twitter ειναι αυτό: twitter.com/hashtag/NBAVOTE και κάνοντας @ τον Γιαννη  στο προσωπικο του λογαριασμο στο twitter https://twitter.com/giannis_an34 ώστε να μετρήσει η ψήφος σας.

Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι τις τις 18 Ιανουαρίου που θα ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα, αλλά και να συμμετάσχουμε στην ψηφοφορία μέσω twitter για να υποστηρίξουμε τον Έλληνα παίκτη.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 25 Μαΐου 2018 04:50

Σχετικά Άρθρα: