X
    Κατηγορίες: Viral

Avengers: Ταινία ρεκόρ στον κινηματογράφο που εκθρονίζει το Star Wars

Viral έγινε η ταινία Avengers: Infinity War και η Marvel κέρδισε το στοίχημα, σύμφωνα με αποκαλύψεις της εταιρίας ER (Exhibitor Relations), που ειδικεύεται στην έρευνα και στις μετρήσεις στον τομέα ψυχαγωγίας.

Η ταινία Exhibitor Relations, κατέρριψε όλα τα ρεκόρ μόλις προβλήθηκε στις αίθουσες των κινηματογράφων, αποκομίζοντας συνολικά 630 εκατομμύρια δολάρια (περίπου 520 εκατομμύρια ευρώ) παγκοσμίως, μόλις με το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής της.

Είχε τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως στην ιστορία του κινηματογράφου το Σαββατοκύριακο. Και αυτό χωρίς την Κίνα, όπου θα προβληθεί στις 11 Μαΐου, μας πληροφόρησε η Exhibitor Relations.

Συνεπώς, η ταινία η ταινία Avengers, εκθρονίζει την ταινία Πόλεμος των Άστρων: Η Αφύπνιση της Δύναμης, που μέχρι τώρα κατείχε την πρωτιά και είχε αποκομίσει 248 εκατομμύρια δολάρια το το 2015, μόλις με το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής της.

Χρειάστηκαν δέκα χρόνια προετοιμασίας για να βρεθούν μαζί όλοι οι κινηματογραφικοί ήρωες της Marvel, όπως ο Tony Stark/Iron Man έως τον Thor, ο Black Panther και ο Doctor Stephen Strange, που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία του κινηματογράφου.

Η ταινία Avengers: Infinity War, συνδυάζει τουλάχιστον εννέα franchise και βάζει στη μεγάλη οθόνη περίπου 20 σούπερ ήρωες που πολεμούν για να σώσουν τον κόσμο. Αποστολή τους είναι: Να εμποδίσουν τον κακό Thanos που τον ενσαρκώνει ο Τζος Μπρόλιν (με ένα απίστευτο μακιγιάζ), να καταστρέψει τον κόσμο.

Πρωταγωνιστές στην ταινία της Marvel, είναι αστέρες του Χόλιγουντ όπως ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ στον ρόλο του Iron Man και η Σκάρλετ Γιόχανσον στον ρόλο της Μαύρης Χήρας. Ίσως σε αυτό οφείλεται ότι κατέκτησε την κορυφή του αμερικανικού box-office το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής της καταγράφοντας ένα ρεκόρ στο χώρο του κινηματογράφου.

Η υπερπαραγωγή, είναι περιπέτεια φαντασίας αμερικανικής παραγωγής του 2018, σε σκηνοθεσία Αντονι και Τζο Ρούσο, με πρωταγωνιστές τους Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ, Κρις Χέμσγουορθ, Μαρκ Ράφαλο, Κρις Εβανς, Σκάρλετ Γιόχανσον, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Τομ Χόλαντ και Τσάντγουικ Μπόουσμαν.

Δείτε το επίσημο τρέϊλερ της ταινίας Avengers: Infinity War:

Σχετικά Άρθρα: