X
    Κατηγορίες: Viral

Η 21χρονη Έλλα Πουρνέλ είναι η καινούργια σχέση του Μπραντ Πητ

Μετά από τον επεισοδιακό του χωρισμό με την Αντζελίνα Τζολί, ο Μπραντ Πητ έτρεχε από αγκαλιά σε αγκαλιά, μέχρι που κατέληξε στην 21χρονη Έλλα Πουρνέλ και δηλώνει ότι είναι πολύ ερωτευμένος μαζί της.

Η Ella Purnell, η οποία είναι πανέμορφη και λογικό είναι στα 21 της, είναι συνολικά 32 χρόνια νεότερη από τον Μπραντ. Αγγλίδα ηθοποιός που τι ειρωνεία.. έπαιζε στο έργο Maleficent, που πρωταγωνίστρια ήταν η Angelina Jolie. Εκεί την γνώρισε ο Brad Pitt το 2014 και το ειδύλιο αναπτύχθηκε αργότερα.

Πολλοί λένε ότι μοιάζει με την Αντζελίνα και ο Μπραντ το έκανε για να την πικάρει, αλλά ο χρόνος θα δείξει αν η φερόμενη ως παράφορη σχέση τους θα κρατήσει.

Η Έλλα είναι μεγαλύτερη μόλις 5 χρόνια από την κόρη του Μπραντ και λένε, ότι ο 53χρονος ηθοποιός ήθελε να δημιουργήσει σχέση πριν το κάνει η Αντζελίνα που είναι ακόμα μόνη της, γιατί του στοίχισε πολύ ο χωρισμός τους μετά από 12 χρόνια γάμου.

Η στάση που κρατάει η Τζολί είναι φαινομενικά αδιάφορη, αλλά όταν βρίσκει την ευκαιρία, καταδικάζει την διαφορά ηλικίας που υπάρχει στο νέο ζευγάρι και τον τρόπο που την γνώρισε ο Μπραντ..


Σχετικά Άρθρα: