X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Καλιφόρνια: Πυροβολισμοί με τρεις νεκρούς και τέσσερις τραυματίες- Vid

Τρεις άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και τέσσερις ακόμα τραυματίστηκαν το Σάββατο το πρωί, σε αίθουσα μπόουλινγκ στο Τόρανς της Καλιφόρνιας, όπως δήλωσε επίσημα η αστυνομία, καλώντας τους πολίτες να μην κυκλοφορούν εκεί και να μείνουν μακριά από την περιοχή.

Το αστυνομικό τμήμα του Τόρανς, σημείωσε ότι οι αξιωματικοί ανταποκρίθηκαν σε κλήσεις που έκαναν κάτοικοι για βροχή πυροβολισμών που άκουσαν να πέφτουν στο Bowl House Gable λίγο πριν από τα μεσάνυχτα.

Πληροφορίες από το guardian, αναφέρουν ότι τέσσερα από τα άτομα που ήταν μέσα στην αίθουσαν μπόουλινγκ τραυματίστηκαν σοβαρά και άλλοι λιγότερο. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τρεις άνθρωποι που πέθαναν από τους πυροβολισμούς, εκείνη την ώρα έπαιζαν στην αίθουσα. Η παραλιακή πόλη Τόρενς βρίσκεται 30 χιλιόμετρα μακριά από την Καλιφόρνια.

Οι τέσσερις τραυματίες ήταν όλοι άνδρες. Δύο από αυτούς μεταφέρθηκαν σε ένα τοπικό νοσοκομείο για νοσηλεία στους τραυματισμούς τους και οι άλλοι δύο ζήτησαν να έχουν ιατρική φροντίδα σε νοσοκομείο που θα επέλεγαν εκείνοι.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία του της Καλιφόρνιας αυτή την ώρα, για τον εντοπισμό του προσώπου που άνοιξε πυρ σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους τέσσερις, σημείωσε η αστυνομία.

Η αστυνομία παροτρύνει τους πολίτες, να παραμείνουν μακριά από την περιοχή κοντά στο Gable House Bowl.

Σχετικά Άρθρα: