X
    Κατηγορίες: Viral

Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ Κάϊα Γκέρμπερ, συνέταιρος του Λάγκερφελντ

Η παροιμία που λέει ότι το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει είναι τελικά σωστή. Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ, που μεσουράνησε στις πασαρέλες την δεκαετία του 80 και παραμένει ακόμα πανέμορφη, μοιάζει καταπληκτικά στην μητέρα της.

Πρόκειται για την Κάϊα Γκέρμπερ, την 16χρονη που είναι κόρη του διάσημου μοντέλου και του μεγάλου επιχειρηματία στον τομέα της μόδας και διασκέδασης Ράντε Γκέρμπερ. Παρόλο το νεαρό της ηλικίας της, έχει ήδη παρελάσει σε πασαρέλες της Σανέλ, του Βερσάτσε και του Ιβ Σαιν Λοράν.

Αλλά φαίνεται ότι η Κάϊα Γκέρμπερ, δεν είναι ικανοποιημένη με την κατάκτηση της πασαρέλας, καθώς άρχισε να ασχολείται και με το σχεδιασμό ρούχων. Σε συνεργασία με τον Καρλ Λάγκερφελντ ετοιμάζει την πρώτη συλλογή της το φθινόπωρο. Ο μεγάλος σχεδιαστής, έδωσε στην συλλογή την ονομασία Karl Lagerfeld X Kaia και θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα του .

Ο Καρλ Λάγκερφελντ, δηλώνει ενθουσιασμένος από την συνεργασία με την Κάϊα και είπε ότι του θυμίζει τις παλιές καλές ημέρες που συνεργαζόταν με την μητέρα της Σίντι Κρόφορντ. Όσο για την νεαρή καλλονή, διευκρίνησε ότι δεν είναι μόνο σαν δουλειά της το μόντελινγκ και ο σχεδιασμός ρούχων, αλλά και το χόμπι της.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 19 Ιανουαρίου 2018 02:24

Σχετικά Άρθρα: