X
    Κατηγορίες: Viral

Δαλάϊ Λάμα live, μέσω της νέας δωρεάν εφαρμογής για iPhone

Ο Δαλάϊ Λάμα, ξεκίνησε μία νέα εφαρμογή για κινητά της iphone. Η δωρεάν αυτή εφαρμογή, ονομάζεται Δαλάι Λάμα και αυτή τη στιγμή διατίθεται μόνο σε χρήστες iPhone, iPad και iPod. Όσοι εγκαταστήσουν το app, θα βλέπουν ειδήσεις, φωτογραφίες από το Γραφείο της Αγιότητάς του, αλλά και ζωντανά βίντεο όταν είναι διαθέσιμα. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή του Δαλάϊ Λάμα εδώ.


Οι περισσότεροι Θιβετιανοί όμως, δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό το iPhone app, γιατί είναι μπλοκαρισμένο στο κατάστημα Apple app της Κίνας. Έτσι χάνουν την ευκαιρία να ενημερώνονται για το επίσημο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του και τις διδασκαλίες του.


Ο 82χρονος βουδιστής πνευματικός ηγέτης, έχει ήδη εκατομμύρια οπαδούς στο Twitter και έχει μιλήσει για τα θαύματα της νέας τεχνολογίας. Ο μοναχός ανακοίνωσε τη νέα εφαρμογή, η οποία θα επιτρέψει στους χρήστες των iPhone να παρακολουθούν ζωντανά βίντεο των διδασκαλιών του, όπως είπε στους 16,6 εκατομμύρια οπαδούς του στο Twitter χθες.


Δεν είναι σαφές εάν η εφαρμογή Dalai Lama θα μπορέσει κάποτε να εφαρμοστεί σε χρήστες Android, αλλά όλα είναι πιθανά. Ο πνευματικός δάσκαλος, έχει υιοθετήσει την σύγχρονη τεχνολογία, αλλά έχει επίσης προειδοποιήσει για το πώς μπορούμε να την χρησιμοποιούμε. Δεν είναι γνωστό όμως, αν ο ίδιος χρησιμοποιεί ένα smartphone ή όχι.


– Χωρίς την τεχνολογία, η ανθρωπότητα δεν έχει μέλλον, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μη γίνουμε τόσο μηχανοποιημένοι ώστε να χάσουμε τα ανθρώπινα συναισθήματά μας, είπε το 2015.

– Εάν η επίδραση της τεχνολογίας είναι καλή ή κακή εξαρτάται από το χρήστη. Είναι σημαντικό να μην είμαστε σκλάβοι στην τεχνολογία, απλώς να πιστεύουμε ότι θα πρέπει να την χρησιμοποιούμε για να μας βοηθήσει, δήλωσε ένα χρόνο αργότερα.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 19 Δεκεμβρίου 2017 06:10

Σχετικά Άρθρα: