X
    Κατηγορίες: Viral

Δέσιμο γραβάτας, πως δένουμε την γραβάτα μας σωστά

Αυτές τις μέρες, όλοι έχουμε κάπου να πάμε. Σε κάποιο σπίτι για φαγητό ή έξω για διασκέδαση. Το ντύσιμο θα είναι ιδιαίτερο και τις περισσότερες φορές θα χρειαστει να φορέσουμε γραβάτα. Τι γίνεται όμως με τον κόμπο? Θα δεθεί σωστά ή είναι καλύτερα να την αποφύγουμε?

Το δέσιμο της γραβάτας δεν είναι θέμα πείρας, αν δώσετε λίγο προσοχή στα βιντεάκια που θα σας δείξουμε, θα διαπιστώσετε ότι είναι απλή η διαδικασία. Με λίγες δοκιμές στον καθρέφτη πριν χρειαστεί να βγείτε, σε λιγότερο από πέντε λεπτά, η γραβάτα σας θα είναι δεμένη στο λαιμό σας με έναν υπέροχο κόμπο.


Αυτό που ήταν κάποτε λίγο πιο δύσκολο, ήταν ο συνδιασμός της, με το κατάλληλο χρώμα κοστουμιού και πουκάμισου. Η μόδα όμως έχει αλλάξει και έχει αφήσει ελεύθερο τον άνδρα στις επιλογές του. Μπορείτε να συνδυάσετε άνετα μία πουά γραβάτα με ριγέ πουκάμισο, όπως και μία γραβάτα με λαχούρι και καρώ πουκάμισο. Ανάλογα με την διάθεση σας και με το που έχετε να πάτε. Κανένας δεν θα πει ότι κάνατε άσχημο συνδυασμό.

Στο δέσιμο της γραβάτας σας όμως, πρέπει να είσαστε πάντα άψογοι. Μία καλοδεμένη γραβάτα θα σας κάνει να αισθάνεστε αυτοπεποίθηση και σιγουριά όπου και αν βρίσκεστε. Με σπορ ή κλασσικό ντύσιμο δεν έχει σημασία, να ξέρετε όμως ότι στο δέσιμο της γραβάτας πέφτει πάντα η πρώτη ματιά. Αυτό που έλεγαν κάποτε γραβατωμένος και φυλακισμένος δεν ισχύει όταν ο κόμπος είναι δεμένος σωστά.


Μην διστάζετε να φορέσετε γραβάτα ακόμα και με σπορ ντύσιμο, γιατί έχει έρθει πάλι στη μόδα. Υπάρχει η άποψη ότι οι άνδρες που την φορούν εμπνέουν περισσότερο σεβασμό. Γενικά πάντως κάποιος που φοράει γραβάτα δείχνει ένα επίπεδο επαγγελματισμού και όταν οι άνθρωποι βλέπουν έναν άνδρα καλοντυμένο, η πρώτη εντύπωση είναι ότι κοιτάζουν έναν επαγγελματία – είτε πρόκειται για νέο είτε για ώριμο.

Μερικές φορές οι άνθρωποι λένε ότι δεν ανησυχούν για το τι σκέφτονται οι άλλοι για την εμφάνισή τους. Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι όμως, είναι σπάνια ο διευθύνων σύμβουλος μιας εταιρείας ή ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, σύμφωνα με το Fortune 500. Ενας περιποιημένος άνδρας που προσέχει το ντύσιμο του δείχνει ιδιαίτερος και αξίζει την προσοχή όλων.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 25 Δεκεμβρίου 2017 12:12

Σχετικά Άρθρα: