X
    Κατηγορίες: Viral

Καλλονές δίδυμες Ρωσίδες ψάχνουν για πλούσιο κοινό σύζυγο

Δύο Ρωσίδες αδερφές, η Αντέλ και η Αλίνα Φακχέτεβα 22 ετών, είναι τοπικές καλλονές στην πατρίδα τους στο Καζάν της κεντρικής Ρωσίας.

Οι ρωσίδες δίδυμες λένε πώς αναζητούν έναν πολύ πλούσιο σύζυγο που να μοιράζονται τα πάντα μαζί του και υπόσχονται ότι θα κάνουν τα πάντα μαζί.

Δηλώνουν ότι θέλουν να βρουν κάποιον που θα τις πάρει από το μέρος που ζούνε και θα τις πάει στα λαμπερά φώτα της Μόσχας επειδή βαριούνται στην πατρίδα τους και θέλουν να ζήσουν μια πλούσια ζωή.

Οι 22χρονες καστανές καλλονές είναι ακόμα φοιτήτριες στο πανεπιστήμιο, αλλά παράλληλα είναι γνωστές για το καυτό blog τους που ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους, αλλά και την διάθεση των φίλων τους.

Σε μια φωτογραφία τους που δημοσιεύτηκε στο Instagram, βλέπουμε τα κορίτσια να αγκαλιάζουν το ένα το άλλο φορώντας μόνο εσώρουχα και το σχόλια που έχουν βάλει είναι: Κάνει κρύο έξω, αλλά εδώ στο σπίτι είναι ζεστά και άνετα. Και αν δεν είναι ζεστό το σπίτι όμως τι σημασία έχει? Θα τον ζεσταίνουν τα θερμόαιμα κορίτσια.

Οι εκρηκτικές καλλονές, δημιούργησαν ένα μικρό σκάνδαλο πριν λίγο καιρό, όταν εμφανίστηκαν σε ένα βίντεο με έναν άλλο μπλόγκερ που σήκωσε τις φούστες τους για να αποκαλύψει ότι δεν φορούσαν εσώρουχα. Ίσως αυτό βοηθήσει λίγο παραπάνω στην αναζήτηση του πολύ πλούσιου και ανοιχτόμυαλου συζύγου.

Τώρα θέλουν να συναντήσουν έναν πολυ-εκατομμυριούχο που να μπορεί να τους προσφέρει μια καλύτερη ζωή, αλλά τα δίδυμα έχουν προειδοποιήσει ότι ο μελλοντικός τους σύζυγος, δεν μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε, αλλά κάποιος άνδρας με.. λεπτά αισθήματα. Είπαν ότι αυτός ο άνδρας εκτός από πολύ πλούσιος, πρέπει να είναι και ανοιχτόμυαλος και σε καμμία περίπτωση δεν συζητούν προτάσεις για κοινούς θνητούς.

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες τους, οι δίδυμες καλλονές Αντέλ και Αλίνα έχουν πολλά προσόντα, αλλά και πολλές πιθανότητες να βρουν αυτό που θέλουν. Περιμένουν λοιπόν τον πρίγκηπα τους, που για χατήρι τους θα κάνει τα πάντα και με αντάλλαγμα, πάντα εις διπλούν..

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 11 Δεκεμβρίου 2017 02:32

Σχετικά Άρθρα: