X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Ρόδος: Η δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη συνδέεται με το βιασμό της το 2017

Προέκυψαν νέα στοιχεία και εξετάζεται από τις Αρχές, η σύνδεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη από το Διδυμότειχο που δολοφονήθηκε στη Ρόδο, με τα άτομα που την είχαν βιάσει το 2017. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Realnews», ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία της Τοπαλούδη, διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τους βιαστές της.

Ο θείος του θύματος και δικηγόρος τής οικογένειας Ευάγγελος Γκιουγκής, επιβεβαιώνει αυτή τη σύνδεση, τονίζοντας επίσης ότι «η υπόθεση θα είχε πάρει άλλη τροπή εάν η Αστυνομία είχε κάνει τότε τη δουλειά της, όπως πρέπει». Ο κ. Γκουγκής, τονίζει χαρακτηριστικά ότι «αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ένας εκ των κατηγορουμένων της δολοφονίας πρέπει να ήξερε κάποιον -αν όχι όλους- από τους βιαστές της. Είναι, λοιπόν, αντιληπτό ότι αν την κρατούσαν στο αστυνομικό τμήμα και έψαχναν τους δράστες δεν θα φτάναμε ως εδώ».

Οι Αρχές, προσπαθούν να συμπληρώσουν τα κομμάτια του παζλ που λείπουν και αρχίζουν καινούργιες ανακρίσεις, ενώ την παραμονή των Χριστουγέννων που εστάλησαν τα αποτελέσματα από την άρση απορρήτου των κινητών, προέκυψε ότι η Ελένη Τοπαλούδη δεν είχε καμία απολύτως επικοινωνία με τους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία της.

Αυτό το γεγονός προκάλεσε έκπληξη, καθώς σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η 21χρονη φοιτήτρια -υποτίθεται- ότι διατηρούσε σύντομο δεσμό με τον 19χρονο που το μοιραίο βράδυ την πήρε από το σπίτι της, όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας γειτονικού καταστήματος.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που έχουν χειριστεί την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας, η κοπέλα δεν επικοινωνούσε με τον 19χρονο μέσω τηλεφώνου, αλλά αποκλειστικά μέσω μηνυμάτων. Επομένως, αυτό που αναμένεται είναι η άρση απορρήτου και στο Messenger.

Σχετικά Άρθρα: