X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Ο Τραμπ πίνει νερό και συμπεριφέρεται σαν να έχει άνοια

Σε μια ομιλία σχετικά με τη στρατηγική εθνικής ασφάλειας της κυβέρνησής του, ο Ντόναλντ Τραμπ σταμάτησε να ξεκουραστεί για δευτερόλεπτα πίνοντας λίγο νερό. Εντύπωση έκανε το ότι παρόλο που είναι δεξιόχειρας, στήριζε το μπουκάλι και με τα δύο χέρια, σαν να μην μπορούσε να το πιάσει καλά και να το σηκώσει για να φτάσει στο στόμα του.

Κάποτε το 2013, είχε χλευάσει τον Ρεπουμπλικανικό γερουσιαστή Μάρκο Ρούμπιο, επειδή ήπιε νερό κλεφτά και πολύ γρήγορα αρπάζοντας ένα μπουκάλι, για να μην αφήσει κενό στην ομιλία του. Ο Τραμπ κορόϊδεψε αρκετές φορές τον Ρούμπιο, πίνοντας επιδεικτικά νερό, κάνοντας γελοίες γκριμάτσες και πετώντας τα άδεια μπουκάλια κάτω φωνάζοντας το όνομα του αντιπάλου του. Τα καταφέρνει κάθε φορά και βρίσκει τον τρόπο να γίνεται αστείος, τουλάχιστον..

Τώρα αυτή η τελευταία συμπεριφορά του, προκάλεσε πολύ συζήτηση στο διαδίκτυο και πολλά ερωτηματικά για την υγεία του. Βέβαια, την δεύτερη φορά μετά από λίγη ώρα που ξαναήπιε νερό, κρατούσε το μπουκάλι μόνο με το ένα χέρι. Ίσως το έκανε γιατί κατάλαβε την γκάφα του. Η εικόνα του την ώρα που πίνει νερό, έχει κάνει το γύρο του κόσμου και τα σχόλια είναι πολλά. Μας θύμισε τους καλεσμένους που δεν πήγαν στο φωτισμό του χριστουγεννιάτικου δένδρου και τις άδειες καρέκλες που υπήρχαν.

Ένας χρήστης στο twitter που είναι το αγαπημένο επικοινωνιακό μέσο του αμερικανού προέδρου, σχολίασε ότι στις φωτογραφίες φαίνεται πως ρουφάει την ψυχή του νερού και ένας άλλος ότι συμπεριφέρεται σαν τον τρίχρονο εγγονό του. Το πιο πιθανό όμως είναι ότι ο Ντόναλντ έχει τρομερό άγχος με τα προβλήματα που δημιούργησε για τον ίδιο και διεθνώς, με την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ σαν πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 14 Οκτωβρίου 2018 01:59

Σχετικά Άρθρα: