X
    Κατηγορίες: Viral

Ζηλιάρης άνδρας παραμόρφωσε την σύζυγο του για τα like στο Facebook

Η 21χρονη Αντολφίνα Καμέλι Ορτιγκόζα, διασώθηκε από αστυνομικούς την περασμένη εβδομάδα, αφού κρατιώταν αιχμάλωτη στο σπίτι της από τον 32χρονο σύζυγό της Πέντρο Χαριμπέρτο Γκαλεάνο που την υπέβαλε σε συνεχείς ξυλοδαρμούς, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το πρόσωπό της, είναι εντελώς παραμορφωμένο και το σώμα της γεμάτο μώλωπες και πρηξίματα, από τις συνεχείς βίαιες επιθέσεις του συζύγου της. Όλα αυτά γινόντουσαν στην Ουρουγουάη. Και στην Αγγλία όμως πριν από καιρό υπήρχε κάποιος που τον χτυπούσε η γυναίκα του και το περίεργο είναι ότι.. την θέλει ακόμα, μετά από το ξύλο που έτρωγε.

Η άσχημη μεταχείρηση, ξεκίνησε από τότε που εκείνη άνοιξε σελίδα στο Facebook. Κάθε φορά που έβλεπε ένα καινούργιο like την μαύριζε στο ξύλο. Αντιδρούσε με γροθιές και κλωτσιές, αλλά και εκείνη δεν έκλεινε το προφίλ της με τίποτα. Ο δικηγόρος της γυναίκας ισχυρίστηκε ότι ο Πέντρο ήταν βίαιος όταν έβλεπε ότι κάποιος που του άρεσαν οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Facebook της έκανε like.

Πρόσθεσε επίσης, πως η Αντολφίνα, αντί να χαίρεται με τα σχόλια που της έκαναν στις φωτογραφίες της, φοβόταν την αντίδραση του συζύγου της, αλλά οι διαδικτυακοί φίλοι της δεν ήξεραν τίποτα. Είπε ότι το στόμα της ήταν σπασμένο και το δέρμα της γεμάτο πληγές, κάτι που διαπιστώθηκε και από την αστυνομία. Έμπαινε στο προφίλ της και έκανε έλεγχο ποιος της γράφει και τι ήταν αυτό. Πίστευε ότι έψαχνε να βρει καινούργια σχέση στο διαδίκτυο.

Της έβαζε ένα πανί στο στόμα για να μην ακούγονται οι φωνές της όταν την βασάνιζε. Έχει χάσει πολλά από τα δόντια της από τις γροθιές του και στην τελευταία επίθεση που δέχθηκε, φοβήθηκε ότι θα την αφήσει στον τόπο. Ήταν τόσο παραμορφωμένη, που δεν μπορούσε να αναγνωρίσει τον εαυτό της στις φωτογραφίες που είχε ποστάρει πριν τους ξυλοδαρμούς.

Τώρα προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις σωματικές ζημιές που της έχει κάνει ο άνδρας της, ο οποίος συνελήφθηκε. Κατηγορείται για στέρηση ελευθερίας και περιφρόνηση, κάτι που στην Ουρουγουάη θεωρείται σαν έγκλημα και η μέγιστη ποινή που μπορεί να του επιβληθεί είναι μέχρι 30 χρόνια στη φυλακή.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 30 Νοεμβρίου 2017 02:45

Σχετικά Άρθρα: