X
    Κατηγορίες: Viral

Η γυναίκα που έκανε σεξ με 10.000 άνδρες, Γκουϊνεθ Μοντενέγκρο

Η Γκουϊνεθ Μοντερέγκο είναι η γυναίκα που κοιμήθηκε με 10.000 άνδρες. Πρώην έσκορτ και τώρα δηλώνει συγγραφέας με την αυτοβιογραφία της, που την έγραψε επικεντρώνοντας το σημείο της πρώην δουλειάς της σαν συνοδός πολυτελείας και περιγράφει τις σχέσεις της με τους πελάτες της. Η Αυστραλιανής καταγωγής Γκουϊνεθ, ήταν ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα έσκορτς και η αμοιβή της ήταν 2.000 την βραδιά. Ήταν 12 χρόνια στη βιομηχανία του σεξ και τώρα δηλώνει ευτυχής που βγήκε από αυτό το επάγγελμα που ήταν γεμάτο σαμπάνια και κοκαϊνη. Μεγάλωσε με χριστιανικές αρχές και ιδιωτική μόρφωση, αλλά άσχημο ρόλο έπαιξε στη ζωή της και τις αποφάσεις της ο βιασμός της στην εφηβική ηλικία από μία συμμορία οκτών ανδρών.

Τα χρόνια που ήταν έσκορτ, η αυτοεκτίμηση της είχε πέσει πολύ χαμηλά και ήταν γατζωμένη στην σαμπάνια και την κοκαϊνη και οι πελάτες της, ήταν οι περισσότεροι παντρεμένοι. Δεν αισθάνεται τύψεις για αυτό, γιατί πιστεύει ότι τους βοήθησε πολύ να κρατήσουν τον γάμο τους και πιστεύει ότι το σεξ ήταν αυτό που έλειπε ουσιαστικά από την ζωή τους. Η γνώμη της είναι ότι ποτέ ένας άνδρας παντρεμένος, δεν θα άφηνε την σύζυγο του για ένα έσκορτ, όσο καλά και αν περνούσε μαζί της στο σεξ. Στο σχολείο ήταν πολύ ντροπαλή και αυτό την έκανε να είναι ιδιαίτερη και εύκολο θύμα εκφοβισμού. Γενικά ήταν το κορίτσι της διπλανής πόρτας και κανένας δεν περίμενε ότι όταν μεγάλωνε θα γινόταν συνοδός πολυτελείας. Η χαμηλή της αυτοεκτίμηση όμως σε συνδυασμό με το ότι ήθελε να κερδίσει γρήγορα και εύκολα χρήματα, την έκαναν να μπει στους σκοτεινούς δρόμους της βιομηχανίας του σεξ. Τα χρόνια που ήταν στην δουλειά, έβλεπε τους φίλους της να μορφώνονται και να γίνονται γιατροί και δικηγόροι, ενώ εκείνη έγραφε στο ημερολόγιο της με πόσους πελάτες πήγε και τι της ζητούσε ο καθένας.

Συνολικά λέει ότι έχει κοιμηθεί με 10.091 άνδρες. Αν δεν ήταν εθισμένη με την κοκαϊνη και την σαμπάνια ίσως να είχε σταματήσει νωρίτερα. Τώρα, αισθάνεται ότι αυτά τα 12 χρόνια από την ζωή της πήγαν χαμένα. Λέει ότι οι άνδρες έχουν χάσει τον δρόμο τους και αυτοί που πήγαιναν μαζί της, το έκαναν γιατί ήθελαν να αισθάνονται και πάλι αρσενικά. Πολλοί ήταν εκατομμυριούχοι και περνούσε ζωή χλιδάτη μαζί τους, αλλά στους γονείς της έλεγε ότι κέρδιζε κάποια χρήματα από το μόντελινγκ. Μερικοί ζητούσαν τολμηρά παιχνίδια και κάποιες φορές αιστάνθηκε κίνδυνο και φόβο. Κάποιοι, την έκλειναν για ένα Σαββατοκύριακο και πήγαιναν μαζί στα καλύτερα εστιατόρια ενώ αυτή ήταν ντυμένη με ρούχα μεγάλων σχεδιαστών, ή έκαναν εκδρομές με τα κότερα τους. Αυτή ήταν όμως μόνο η μία πλευρά του επαγγέλματος. Η δική της σκοτεινή πλευρά ήταν όλα αυτά τα χρόνια η κοκαϊνη, που έπρεπε να παίρνει πέντε φορές την εβδομάδα και κάποιοι από τους πλούσιους πελάτες της, την πλήρωναν τόσο καλά που μπορούσε να παίρνει την καλύτερη ποιότητα.

Στο βιβλίο της δίνει συμβουλές στις γυναίκες πως να συμπεριφέρονται στους άνδρες, ώστε να τους καταλαβαίνουν και όχι μόνο στο σεξ, αλλά και στην καθημερινότητα. Μεγάλο προσόν της θεωρεί ότι είναι η ικανότητα της να τους ακούει και να μπορεί με τον τρόπο της να τους συμβουλεύει και να την διαλέγουν όχι μια σεξουαλική εμπειρία παραπάνω. Ο μεγαλύτερος αλλά μόνιμος πελάτης της, ήταν 84 χρονών, αλλά αισθανόταν πολύ άνετα μαζί του. Περιγράφει τους πελάτες της σαν επιχειρηματίες με λευκά κολλαρισμένα πουκάμισα με το 90% παντρεμένους και λέει ότι ο λόγος που είχαν εξωσυζυγικές σχέσεις ήταν γιατί δεν έκαναν συχνά έρωτα με την γυναίκα τους.

Ο εθισμός της είχε φτάσει στο ζενίθ και τότε ήταν που έγινε το μπαμ. Είχε ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο της και έφτασε κοντά στο θάνατο. Τότε κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στη ζωή της και έπρεπε να ξεφύγει από όλα αυτά. Όσον καιρό ήταν στο νοσοκομείο, δεν έπαιρνε κοκαϊνη και όταν βγήκε ήταν εντελώς καθαρή. Πήγε στο πατρικό της σπίτι και είπε στους γονείς της όλη την αλήθεια. Όταν ανάρρωσε τελείως, άρχισε να παίρνει μαθήματα ιππασίας και τώρα εργάζεται με πλήρη απασχόληση σαν πιλότος.

Η Γκουϊνεθ είπε: “Μετά το ατύχημα του αυτοκινήτου συνειδητοποίησα ότι ζούμε μόνο μία φορά και θα πάρω αυτά που στερήθηκα, αφήνοντας πίσω μου το παρελθόν. Είμαι σε θέση να επιστρέψω στους γονείς μου και να τους κάνω να είναι περήφανοι για μένα πρώτη φορά. Η 36χρονη τώρα Μοντενέγκρο πρώην έσκορτ, έγραψε το βιβλίο της και του έδωσε τον τίτλο μετρώντας 10.000 άνδρες. Λέει ότι ίσως στα 40 της σκεφτεί κάτι για δεσμό ή γάμο και ότι από την προηγούμενη ζωή της, έμαθε καλά ένα πράγμα. Το να παίρνει την κάθε μέρα όπως έρχεται, γιατί έτσι είναι η ζωή.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 11 Δεκεμβρίου 2017 18:45

Σχετικά Άρθρα: