X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Γλυφάδα: Έκρηξη σε αυτοκίνητο που ανήκε σε αρχηγό του υποκόσμου – Vid

Τέσσερα αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες σε χώρο πάρκινγκ που βρίσκεται στη συμβολή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 128 με την οδό Αγ. Νικολάου στο ύψος της Γλυφάδας, σήμερα Παρασκευή 1η Μαρτίου, περίπου μισή ώρα μετά τις 10 το πρωί, μετά την έκρηξη αυτοκινήτου μάρκας Mercedes που ανήκε σε πρώην αρχηγό του υποκόσμου.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που είχε δίπλωμα με αραβικό όνομα και οι πινακίδες του αυτοκινήτου ήταν αυστραλιανές, τραυματίστηκε στα χέρια και στα πόδια, όταν στην προσπάθεια του να βάλει μπρος το αυτοκίνητο προκλήθηκε έκρηξη και αμέσως μετά πυρκαγιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είχε μόλις βγει από ένα γυμναστήριο που βρίσκεται στην περιοχή και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του. Πρόκειται για 56χρονο άνδρα, πρώην αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης που ανέπτυξε εγκληματική δράση στην Αυστραλία και βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2017.

Ο 56χρονος, ήταν διακινητής ναρκωτικών και πρώην αρχηγός της αδίστακτης συμμορίας Comancheros, που δρούσαν με μηχανές. Όταν βρισκόταν στην Αυστραλία, συμμετείχε ενεργά στον πόλεμο που είχε κυρηχθεί μεταξύ των συμμοριών με τις μοτοσυκλέτες και υπήρχε διαμάχη του 56χρουνου με τον νυν αρχηγό της συμμορίας Μάικ Μάρεϊ που βρίσκεται τώρα στη φυλακή.

Αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το περιστατικό, περιγράφουν ότι άκουσαν έναν εκκωφαντικό θόρυβο και μετά είδαν ένα αυτοκίνητο να καίγεται, να βγάζει καπνούς και να επεκτείνεται η φωτιά στα γύρω αυτοκίνητα. Το όχημα του 56χρονου καταστράφηκε ολοσχερώς και ο οδηγός ο οποίος απεγκλωβίστηκε με τη βοήθεια δύο νεαρών ατόμων που βρισκόντουσαν στο σημείο, μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Πυροτεχνουργοί της αστυνομίας, προσπαθούν να συλλέξουν πληροφορίες στοιχεία για το όχημα που εξερράγη και δεν αποκλείεται η εκδοχή, να υπήρχε εκρηκτικός μηχανισμός που λειτούργησε όταν ο 56χρονος πήγε να βάλει μπρος το αυτοκίνητο του και ξεκαθάρισμα λογαριασμών.


Σχετικά Άρθρα: