X
    Κατηγορίες: Viral

Ο πιο extreme γάμος του κόσμου έγινε σε γκρεμούς στην Κάλυμνο

Το ζευγάρι από το Λουξεμβούργο, ήθελε να κάνει την διαφορά με το γάμο του. Έτσι οι δύο αναρριχητές τον περασμένο Νοέμβριο αποφάσισαν να παντρευτούν στην Κάλυμνο με πολύ extreme γάμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το kalymnosola.com, πρόκειται για τον Μάρκ Μοροκούτι και την Σάντυ Κιρτζ, η οποία μάλιστα ήταν και έγκυος στον όγδοο μήνα και γέννησε λίγο μετά τον γάμο, την κορούλα της Λίζα.

Ο γάμος ήταν παραμυθένιος, εντυπωσιακός και φυσικά για πολύ τολμηρούς. Η διοργάνωση ήταν από το Island Weddings με την κυρία Εύη Αντωνοπούλου και τα περί αναρρίχησης ανέλαβε ο υπεύθυνος της Σχολής Αναρρίχησης Καλύμνου Λουκάς Ντουρντουρέκας.

Μαζί είχε και τέσσερις βοηθούς του, ώστε το ζευγάρι να ενώσει τις ζωές του και να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα με κάθε ασφάλεια. Ο φωτογράφος Μιχάλης Πάου, τράβηξε όμορφες φωτογραφίες στο ζευγάρι και η κορούλα τους όταν μεγαλώσει θα βλέπει από το άλμπουμ τον γάμο των γονιών της.

Ο Μάρκ και η Σάντυ, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης κρεμασμένοι σε ένα από τα μοναδικής ομορφιάς αναρριχητικά πεδία που βρίσκονται στο δρόμο προς την Παλαιόνησο με θέα την Τέλενδο.

Σχετικά Άρθρα: