X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Γυμνόστηθο μέλος των Femen διαδήλωσε στην Όπερα της Βιέννης

Η Αλίσα Βινογκράντοβα, το μέλος των Femen έκανε πάλι την εμφάνιση της αυτή τη φορά στην Όπερα της Βιέννης για να διαδηλώσει με συνθήματα ενάντια στον πρόεδρο της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο, που πραγματοποιεί επίσημη εμφάνιση στην Αυστρία.


Η συγκεκριμένη ακτιβίστρια, είναι αυτή που είχε κάνει απόπειρα να πάρει το μωρό Χριστό από το Βατικανό το Δεκέμβριο του 2017 φωνάζοντας και γράφοντας στο στήθος της και ο Θεός είναι γυναίκα και την συνελήφθη από την αστυνομία του Βατικανό.

Συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στο κόκκινο χαλί της όπερας, όπου η μελαχροινή Αλίσα εμφανίστηκε φορώντας μακριά μαύρη φούστα και καπέλο με μαύρο τούλι. Ήταν γυμνή στο επάνω μέρος του σώματος της και είχε γράψει συνθήματα στα γυμνά της στήθη με μαύρη μπογιά Ποροσένκο φύγε.

Η ακτιβίστρια φώναζε συνθήματα εναντίον του Ποροσένκο, αλλά η παράσταση δεν κράτησε πολύ, γιατί την συνέλαβε η αυστριακή αστυνομία. Ακόμα και την ώρα της σύλληψης της, εκείνη φώναζε για να περάσει τα μηνύματα της.

Κάποιος, την ώρα που περπατούσε στο κόκκινο χαλί, της πέταξε ένα πανωφόρι, αλλά εκείνη το αγνόησε και συνέχισε την διαδήλωση της.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 9 Φεβρουαρίου 2018 22:31

Σχετικά Άρθρα: