X
    Κατηγορίες: Viral

Έδειρε τον πεθερό όταν έμαθε πόσους πρώην είχε η κόρη του

Ο πεθερός ήταν πλούσιος και ήθελε ο γάμος της κόρης του να μείνει αξέχαστος στο ζευγάρι και στους καλεσμένους. Όντως έμεινε..

Γερό γλέντι μετά την τελετή με πλούσιο φαγητό και κρασί. Καλεσμένοι ήταν όλη η ελίτ της Πάτρας, γιατί εκεί έγινε ο γάμος και το περιστατικό. Μετά το φαγοπότι, το νιόπαντρο ζευγάρι αποσύρθηκε στα.. ερωτικά του διαμερίσματα για να μπορέσουν να απολαύσουν τον έρωτα τους.

Δεν πέρασε πολύ ώρα όμως και ακούστηκαν φωνές και κλάμματα από την κρεβατοκάμαρα του ζεύγους. Σε λίγο εμφανίστηκε ο γαμπρός αναστατωμένος, κρατώντας ένα σακ βουαγιάζ με λίγα ρούχα μέσα και πίσω του η νύφη έκλαιγε και τον παρακαλούσε να μείνει.

Ο λόγος που έφευγε ο φρεσκοπαντρεμένος γαμπρός? Ρώτησε την γυναίκα του αν είχε πολλές σχέσεις πριν από εκείνον και με πόσους είχε.. συνευρεθεί ερωτικά. Άγνωστο το νούμερο που του είπε, πάντως σίγουρα μεγάλο, γιαυτό και ο άνθρωπος έγινε έξαλλος και είπε να φύγει και να μην κοιτάξει πίσω του.

Δεν διευκρινίστηκε πόσο διάστημα είχαν σχέση ο γαμπρός με την νύφη πριν το γάμο και αν.. είχαν κάνει σεξ, γιατί όλο και κάτι θα είχαν συζητήσει. Η τοπική εφημερίδα, δεν έγραφε ούτε αν ήταν ο γάμος από προξενιό.

Δεν γνωρίζουμε επίσης αν και οι δικοί της ήξεραν τα σεξοπερπατήματα της κόρης τους, αλλά ο πατέρας της νύφης το θεώρησε προσβολή που έφευγε ο γαμπρός την ημέρα του γάμου και τον περίμενε έξω από το δωμάτιο.

Είχε ακούσει τον καυγά του ζευγαριού και μόλις βγήκε ο γαμπρός τον άρχισε στο ξύλο. Ο άλλος αντέδρασε με ακόμα πιο πολύ ξύλο στον πεθερό και μετά από πολύ ώρα καυγά, ο γαμπρός έφυγε και την άλλη μέρα έβαλαν μπροστά το διαζύγιο..

Ποιός ξέρει για πόσους πρώην άκουσε ο ταλαίπωρος..

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 4 Δεκεμβρίου 2017 20:12

Σχετικά Άρθρα: