X
    Κατηγορίες: Viral

Game of Thrοnes: Έκδοση γραμματοσήμων με τους ήρωες της σειράς

Έχουν περάσει τέσσερις μήνες από τότε που έληξε η έβδομη σεζόν του Game of Thrοnes και το αγαπημένο από το κοινό παιχνίδι των θρόνων, επιστρέφει για την όγδοη και τελική περίοδο στην μικρή οθόνη το 2019. Η πετυχημένη τηλεοπτική σειρά, τιμήθηκε από τα Βρετανικά Ταχυδρομεία που εξέδωσαν μία επική, νέα συλλογή 15 γραμματοσήμων, με τα πιο διάσημα πλάσματα του Game of Thrones.

Η συλλογή αυτή θα διαθέτει χαρακτήρες από την βραβευμένη με Emmy Awards σειρά φαντασίας, που προβάλλεται στο αμερικανικό κανάλι HBO. Όπως η τηλεοπτική σειρά, το ίδιο και τα γραμματόσημα θα γίνουν πολύ δημοφιλή, σύμφωνα με τα βρετανικά ταχυδρομεία. Ορισμένα δώρα και συλλεκτικά αντικείμενα περιορίζονται στα 1.500 και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να βιαστούν για να τα αποκτήσουν.

Μαζί με τα γραμματόσημα, θα υπάρχει και ένα βιβλίο με την λεπτομερή περιγραφή των σχεδίων, των κοστουμιών, της κατασκευής των δράκων, αλλά και των εικονικών σκηνών μάχης. Τα γραμματόσημα θα είναι διαθέσιμα με προ-παραγγελίες από τις 23 Ιανουαρίου. Όπως και με τα συλλεκτικά γραμματόσημα των Star Wars, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα αγοράσουν ηλεκτρονικά, αλλά και από το ταχυδρομείο.

Και τα 10 Ειδικά Γραμματόσημα παρουσιάζονται σε μια εκπληκτική κατασκευή με το λογότυπο του Game of Thrones και θα προστατεύονται από πλαστικές ταινίες για να διατηρούνται μόνιμα σε άριστη κατάσταση. Το κάθε γραμματόσημο θα στοιχίζει 65 πένες, δηλαδή περίπου 0,73 ευρώ.

Μάλλον θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με το να αποκτήσουμε αυτά τα γραμματόσημα και να τα κολλήσουμε στις αποστολές μας, μέχρι να δούμε την τελική σεζόν της σειράς που θα κάνει πρεμιέρα το 2019.

John Snow

Tyrion Lannister

The Direwolves

Arya Stark

Olenna Tyrell

Cersei Lannister

The Dragons

Tywin Lannister

Jaime Lannister

The Giants

Daenerys Targaryen

The Night King and White Walkers

Sansa Stark

Eddard Ned Stark

The Iron Throne

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 8 Ιανουαρίου 2018 19:27

Σχετικά Άρθρα: