X
    Κατηγορίες: Viral

Ζευγάρι παντρεύτηκε μετά από 40 χρόνια γνωριμίας

Μερικές φορές αξίζει να περιμένουμε 40 χρόνια. Αυτό το ζευγάρι παντρεύτηκε τέσσερις δεκαετίες μετά την ακύρωση του πρώτου ραντεβού τους, όταν η Μαντλίν ήταν 16 χρονών και ο Μπιλ 23, το 1978.

Ο Μπιλ της είχε ζητήσει να πάνε σε μία παμπ, αλλά ο αυστηρός πατέρας της το απαγόρευσε, γιατί δεν ενέκρινε τον υποψήφιο φίλο της κόρης του.

Το ζευγάρι είπε την ιστορία τους στο BBC4 Radio, όταν ο Μπιλ Μπρούκμαν που είναι μουσικός, της ζήτησε μέσω ραδιοφώνου να τον παντρευτεί. Από την εκπομπή τους είχαν διαθέσει μόνο 5 λεπτά και εκείνος σκέφτηκε ότι έχει χρόνο μόνο για να της κάνει πρόταση γάμου.

Εκείνη αρνήθηκε να απαντήσει στον αέρα, αλλά αργότερα σε προσωπικές στιγμές δήλωσε ότι δέχεται. Το ζευγάρι μεγάλωσε στο Loughborough στο Leicestershire, όπου εξακολουθούν να ζουν. Ο Μπιλ πήγαινε στο σχολείο με τον αδελφό της, αλλά η Μαντλέν Κόμπουρν, σύμφωνα με τον Μπιλ ήταν η μικρή αδερφή που δεν της έδινε καμμία σημασία.

Γνωρίστηκαν καλύτερα το 1978 όταν ο Μπιλ σκηνοθέτησε ένα έργο στο οποίο συμμετείχε η 16χρονη Μαντλέν. Όταν της ζήτησε να βγουν και εκείνη συμφώνησε αλλά μετά το ακύρωσε, εκείνος δεν ήξερε τον λόγο και απογοητευμένος, νόμισε ότι δεν της άρεσε.

Η Μαντλέν εργάζεται σαν συντηρήτρια έργων τέχνης και δεν είχε παντρευτεί, αντίθετα με τον Μπιλ που είχε κάνει γάμο και έχει δύο γιους με την προηγούμενη σύζυγο. Οι δρόμοι τους όμως συναντήθηκαν και πάλι το 2008, σε μία σχολική παράσταση και μετά από αραιές επικοινωνίες που είχαν, της ξαναζήτησε να πάνε στην παμπ και εκείνη δέχθηκε.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Αύγουστο με 300 άτομα καλεσμένους. Δεν είχαν πλέον κανένα πρόβλημα γιατί ο πατέρας της Μαντλέν έχει πεθάνει. Ο Μπιλ είπε ότι δεν βλέπει το κενό που μεσολάβησε στη ζωή τους, αλλά βλέπει μόνο εκείνο το φρέσκο κορίτσι που πρωτογνώρισε τότε και τελικά τα κατάφεραν να παντρευτούν, έστω και μετά από 40 χρόνια..

Σχετικά Άρθρα: