X
    Κατηγορίες: Viral

Αστείο περιστατικό με γατούλα, σε φάτνη της Νέας Υόρκης

Αυτή η σκηνή έκανε όσους τυχερούς περαστικούς την είδαν να γελάσουν, επειδή είναι όμορφο να βλέπεις πράγματα που σπάνε την μονοτονία και γιατί το πρωϊνό γέλιο, κάνει την υπόλοιπη μέρα πολύ πιο θετική.

Ο φωτογράφος Μπρουκ Γκόλντμαν περπατούσε σε ένα πεζοδρόμιο στην πόλη της Νέας Υόρκης, ελαφρώς αγουροξυπνημένος και βαρυεστημένος. Είχε πιέσει τον εαυτό του να σηκωθεί από το κρεβάτι, για να πάει την φίλη του στο σιδηροδρομιικό σταθμό. Ενώ περπατούσε κατά μήκος ενός κτιρίου στη γειτονιά της Astoria Queens, παρατήρησε ότι υπήρχε κάτι, μέσα στη μικρή φάτνη της γέννησης που είχε στηθεί μπροστά σε μία πλατεία. Καθισμένη μέσα στο κόκκινο καλάθι, ήταν μια πολύ παχουλή γκρίζα και ελαφρώς χαδιάρα γατούλα, που γουργούριζε διαρκώς και είχε αντικαταστήσει τον συνηθισμένο μικρό φιλοξενούμενο της φάτνης που βλέπουμε κάθε χρόνο.

– Γέλασα πάρα πολύ, ειδικά από το γεγονός ότι η γάτα φαινόταν πολύ ενοχλημένη από τους περαστικούς που είχαν μαζευτεί και την κοίταζαν και από τα κινητά που την φωτογράφιζαν. Κρίνοντας από την έκφραση του κόσμου, έβλεπα ότι η γατούλα τους έδωσε πολύ χαρά και τους είχε κάνει όλους να φεύγουν χαμογελαστοί. Εμένα πάντως, με ενέπνευσε να την φωτογραφίσω. Ειλικρινά δεν μπορώ να ξεπεράσω το όλο θέμα, γιατί είναι πραγματικά ένα από τα πιο αστεία πράγματα που μου έχει συμβεί ποτέ , δήλωσε ο Γκόλντμαν στο περιοδικό Bored Panda.

Οι εικόνες που αποθανάτισε με την μηχανή του, στην αρχή ανέβηκαν στο προφίλ του στο Facebook και πολύ γρήγορα από το μοίρασμα του ενός με τον άλλον, έφτασαν να είναι οι πιο δημοφιλείς φωτογραφίες των ημερών, σχετικά με τα Χριστούγεννα. Ξεκίνησε σαν μια ανόητη εικόνα στη γειτονιά μου που τώρα δημοσιεύεται και μοιράζεται σε όλο το διαδίκτυο, είπε σε συνέντευξη του ο φωτογράφος. Πόση διαφορά έχει όμως η αγνότητα των ζώων από την οργή των ανθρώπων, όπως είδαμε την ακτιβίστρια στο Βατικανό..

Ο Μπρουκ Γκόλντμαν είναι απόφοιτος του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Φλόριντα. Παρόλο που αυτή τη στιγμή εργάζεται για ένα πρακτορείο φωτογραφιών και η δουλειά του πάει καλά, παραδέχθηκε ότι οι φωτογραφίες των ζώων θα κατέχουν πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του. Πολλές φορές φωτογραφίζοντας τα ζώα, καταφέρνω να μετατρέψω το τοξικό κοινωνικό περιβάλλον σε κάτι απίστευτα χιουμοριστικό και θετικό για τον εαυτό μου αλλά και για τους άλλους, είπε..

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 4 Ιουλίου 2019 01:25

Σχετικά Άρθρα: