X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Γκύζη: Σκηνοθεσία ο βιασμός της 25χρονης οδοντιάτρου για αναβολή γάμου

Απρόσμενη τροπή πήρε η υπόθεση της 25χρονης οδοντιάτρου που εργάζεται στην κλινική του Ταμείου Υγείας και Πρόνοιας Υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας και είχε καταγγείλει ότι άγνωστο άτομο της είχε επιτεθεί για να την βιάσει, στον Πεδίον του Άρεως.

Από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικοί που είχαν αναλάβει την έρευνα και διαλεύκανση της υπόθεσης κατάλαβαν ότι υπήρχαν σοβαρά κενά σε όσα περιέγραφε η κοπέλα στην καταγγελία της. Υπήρχαν πράγματα που είχε ισχυρισθεί στην αρχή και κατόπιν δεν τα υποστήριζε, όπως ότι δεν μπορούσε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση στο εάν είχε μαζί της την τσάντα της παρά το γεγονός ότι μόλις είχε φύγει από τη δουλειά της, όταν δέχτηκε την επίθεση του φερόμενου βιαστή σύμφωνα με όσα έλεγε.

Η 25χρονη είχε ισχυριστεί στην καταγγελία της για απόπειρα βιασμού, ότι ο υποτιθέμενος δράστης, αφού την ακινητοποίησε, την πέταξε στο έδαφος και με την απειλή μαχαιριού της έβγαλε το εσώρουχο και επιχείρησε να την βιάσει. Όπως είπε, εκείνη αντιστάθηκε αλλά δέχθηκε μαχαιριές που την τραυμάτισαν σε πολλά μέρη του σώματος της.

Τελικά, με την συμπληρωματική της κατάθεση, είπε στους αστυνομικούς ότι ποτέ δεν υπήρξε επίθεση σε βάρος της και τα σημάδια που διαπιστώθηκαν στο σώμα της, τα είχε προκαλέσει η ίδια χρησιμοποιώντας ένα μικρό και κοφτερό μαχαίρι στην κοιλιά, στο μηρό και στο στήθος.

Δήλωσε ότι όλη αυτή η ιστορία της υποτιθέμενης απόπειρας βιασμού όπως και ο αυτοτραυματισμός της, ήταν σκηνοθετημένη από την ίδια και σκοπός της ήταν να αναβάλλει το γάμο της που θα γινόταν σε λίγο καιρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο σύντροφός της και στο παρά πέντε σύζυγός της είναι δάσκαλος πολεμικών τεχνών. Για την απόπειρα βιασμού εκτός από την αναστάτωση που προκλήθηκε, είχε εκδώσει ανακοίνωση και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής, βάλλοντας εναντίον των Αρχών για την ελλιπή αστυνόμευση σε περιοχές του κέντρου και ειδικά στο Πεδίον του Άρεως.

Η 25χρονη νεαρή βοηθός οδοντιάτρου, θα βρεθεί τώρα αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη καθώς της ασκήθηκε δίωξη για άσκοπη κινητοποίηση των Αρχών.

Σχετικά Άρθρα: