X

Γλυφάδα: 88χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε τους δύο ληστές του

Κακή εκτίμηση έκαναν οι δύο ληστές που θεώρησαν ανήμπορο τον 88χρονο άνδρα στη Γλυφάδα και τον θεώρησαν εύκολο θύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη την Δευτέρα το πρωί. Οι δύο δράστες ένας Έλληνας και ένας Αλβανός, είδαν τον ηλικιωμένο άνδρα να είναι μόνος του στην αυλή του σπιτιού του. Μπήκαν μέσα στην αυλή και σπρώχνοντας τον βίαια απειλώντας τον με πιστόλι τον ανάγκασαν να μπει μαζί τους στο σπίτι του για να τον ληστέψουν.

Εκεί, με την άνεση τους άρχισαν να ψάχνουν τα πάντα στο σπίτι για να βρουν ότι πολύτιμο μπορούσε να πουληθεί και δεν έδωσαν καμία σημασία στον 88χρονο. Δεν υπολόγισαν σωστά όμως, γιατί ο ιδιοκτήτης του σπιτιού έβγαλε ένα πιστόλι που το είχε γεμάτο και πυροβόλησε με αποτέλεσμα ο Αλβανός να τραυματιστεί στο χέρι.

Αμέσως οι δύο ληστές τράπηκαν σε φυγή και πανικόβλητοι έτρεξαν στο κοντινότερο νοσοκομείο που ήταν το Ασκληπιείο της Βούλας. Εκεί οι γιατροί ειδοποίησαν την αστυνομία για περιστατικό από πυροβολισμό και αμέσως κατέφθασαν και συνέλαβαν τους δύο δράστες.

Ο ένας κρατείται και ο άλλος νοσηλεύεται φρουρούμενος. Ο 88χρονος συνελήφθη αργότερα και κατηγορείται για πρόκληση σωματικής βλάβης, παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοχρησία.

Οι αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα για να διαπιστωθεί αν οι δύο ληστές έχουν διαπράξει και άλλες ληστείες στην περιοχή αλλά και σε άλλα μέρη, ενώ όλοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Σχετικά Άρθρα: