X
    Κατηγορίες: Viral

Η γυναίκα που γεννήθηκε χωρίς αιδείο θέλει να δοκιμάσει τον έρωτα

Η Κέηλη Μόατς, είναι μια πολύ σπάνια περίπτωση, γιατί γεννήθηκε χωρίς αιδείο και αναπαραγωγικά όργανα.

Η νεαρή αυτή γυναίκα είναι χωρίς τράχηλο, μήτρα και κολπικό άνοιγμα και αυτό λέγεται σύνδρομο Rokitansky Küster Hauser, ή MRKH.

Σε άρθρο της New York Post, η Kaylee λέει ότι είναι γυναίκα σε όλα τα άλλα, όπως εμφάνιση, στήθος και διάθεση για σεξ, αλλά τα ωάρια της διαλύονται στις ωοθήκες της. Λέει επίσης ότι ο κόλπος της φαίνεται ακριβώς όπως πρέπει στα υπέρηχα, εκτός από το ότι στην είσοδο του ανοίγματος του αιδείου, υπάρχει ένα δέρμα κοφτερό εκεί που πρέπει να είναι η τρύπα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει κάποιος σεξ μαζί της.

Η Κέηλη όμως τώρα βρίσκεται σε μια σχέση και αρχίζει να σκέφτεται για το μέλλον της μαζί του. Λέει ότι ο φίλος της δεν θέλει να επικεντρωθεί μόνο στη σεξουαλική πλευρά της σχέσης τους επειδή δεν μπορούνε να κάνουνε τίποτα, λόγω του ότι δεν έχει κολπικό άνοιγμα. Αλλά εκείνη ανυπομονεί να έχει μια σεξουαλική εμπειρία όπως όλες οι γυναίκες.

Τώρα, η αδερφή της που θέλει να την βοηθήσει, έχει ανοίξει ένα λογαριασμό μέσω twitter και συγκεντρώνει χρήματα για να γίνει η διορθωτική χειρουργική επέμβαση. Στη φωτογραφία η Κέηλη είναι στο κέντρο, αριστερά ο φίλος της και δεξιά η αδερφή της.

Αλήθεια, πως λέτε να ικανοποιείται σεξουαλικά ο σύντροφος της?

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 11 Δεκεμβρίου 2017 04:21

Σχετικά Άρθρα: