X
    Κατηγορίες: Viral

Δείτε πως να αντιμετωπίσετε την πρώτη μέρα στο γραφείο μετά τις διακοπές

Το πρώτο που έχετε να κάνετε την πρώτη μέρα που θα γυρίσετε από τις διακοπές σας στο γραφείο είναι να τους κοιτάζετε όλους σαν να τους βλέπετε για πρώτη φορά..

Δεν είναι απαραίτητο να το νοιώθετε, αλλά θα είναι ένας τρόπος για να τους δείξετε ότι περάσατε τόσο όμορφα που ξεχάσατε τα πάντα που αφορούν την δουλειά και τους συναδέλφους.

Φτιάξτε λοιπόν έναν καλό καφέ και δείτε ποια θα είναι η συμπεριφορά σας την πρώτη μέρα..

1. Θα κοιτάζετε εχθρικά και με μίσος όσους έχουν το.. θράσος να σας ευχηθούν “καλό χειμώνα”. Βαρύ..

2. Πίνοντας τον καφέ λοιπόν, η πρώτη μέρα θα περάσει τσεκάροντας τα like που σας έκαναν στο Facebook, στις φωτογραφίες που είχατε ποστάρει όταν είσασταν τις διακοπές σας. Με μαγιό ή σε μαγαζί τρώγοντας, δεν έχει σημασία.. Τα προφίλ των φίλων σας θα τα δείτε την επόμενη..

3. Η ερώτηση που θα κάνετε στον εαυτό σας κάθε λεπτό είναι: τι δουλειά έχω εγώ τώρα εδώ? Γιατί να τελειώσει τόσο γρήγορα η άδεια?

4. Προσπαθείς να ανοίξεις στον υπολογιστή θέματα που αφορούν την δουλειά σου, αλλά αυτό το μηχάνημα σου κάνει ψυχρό πόλεμο και.. αρνείται. Ας αφήσουμε λοιπόν την δουλειά για αύριο.

5. Ψάχνεις στο κινητό σου να βρεις ένα “φίλο” γιατρό να σου δώσει την πρώτη αναρρωτική. Έτσι, για να προσαρμοστείς λίγο βρε αδερφέ..

6. Κοιτάζεις εχθρικά και με ζήλεια όλους τους συναδέλφους που δεν έχουν πάρει ακόμα άδεια, γιατί θα ήθελες να ήσουν στη θέση τους.

7. Φουσκώνεις τα πάντα που είδες στις διακοπές σου και τα διηγείσαι με μανία στους συναδέλφους σου. Ανεξάρτητα αν δεν σε πολυακούνε και ο καθένας κοιτάζει την δουλειά του.

8. Εκνευρίζεσαι που βλέπεις στο ημερολόγιο εντελώς τυχαία βέβαια ότι η 28η Οκτωβρίου πέφτει Σάββατο, αλλά αν το καλοσκεφτείς είναι καλύτερα, γιατί τα Χριστούγεννα και η πρωτοχρονιά μας βολεύουν φέτος με τις τετραήμερες και τριήμερες αργίες τους.

9. Τσεκάρεις τις τιμές των αεροπορικών εταιριών για εξωτικά μέρη το χειμώνα και σκέπτεσαι ότι αν κλείσεις από τώρα, θα έχεις να το σκέπτεσαι μέχρι να πας. Όσο για λεφτά? Δεν βαριέσαι, κάτι θα γίνει. Μπορεί και οι εταιρίες να κάνουν εορταστικές προσφορές.

10. Και μέχρι να γίνουν όλα αυτά, λες στον προιστάμενο ότι θα λείψεις για λίγο και θα πεταχτείς μέχρι την τράπεζα να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου που τόσες μέρες εκκρεμούν. Εννοείται, ότι θα πας να πιεις έναν καφέ για να σκεφτείς πως θα αντιμετωπίσεις όλη αυτή τη δουλειά που έχει μαζευτεί και σε περιμένει..

11. Εν το μεταξύ, πάρε και κάποιο λαχείο.. Που ξέρεις? Η τύχη σου μπορεί να σε περιμένει στην άλλη γωνία και να ξεφύγεις για πάντα από όλα αυτά..

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 11 Απριλίου 2018 15:34

Σχετικά Άρθρα: