X
    Κατηγορίες: Viral

Ο Ουκρανός Χαλκ

Άλλοι λένε πως διαθέτει τρέλλα και θάρρος, αλλά το σίγουρο είναι πως διαθέτει τεράστια δύναμη. Στην Ουκρανία τον λένε Χαλκ και το πραγματικό όνομα του 38χρονου είναι Ντμίτρο Χαλάντζι και είναι πρώην καλλιτέχνης τσίρκου.

Δεν είναι και πολλά αυτά που αφήνει να γνωρίζουν για την ζωή του ο Ουκρανός γίγαντας. Σε σελίδα στο Wikipedia που γράφει για αυτόν, αναφέρεται ότι έχει κερδίσει 63 βραβεία Γκίνες. Αν και εμφανισιακά δεν έχει τους μύες της 26χρονης Ρωσίδας bodybuilder Νατάλια Κουζνέτσοβα, είναι πιο δυνατός και το δείχνει με τις επιδείξεις δύναμης που κάνει.

Μπορεί να σηκώσει ένα βράχο 152 κιλών με το ένα χέρι, να λυγίσει έξι καρφιά των 20 εκατοστών σε 90 δευτερόλεπτα και να είναι ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι με καρφιά, ενώ τρεις τσιμεντόλιθοι που ζυγίζουν 700 κιλά είναι στο στήθος του και κάποιος τους σπάει με βαριοπούλα.

Ένα μεγάλο τζιπ και ένα φορτηγό μπορούν να περάσουν επάνω από το σώμα του ενώ είναι ξαπλωμένος κάτω, καρφώνει καρφιά με τα χέρια του και σπάει ολόκληρους κορμούς δέντρων. Σηκώνει οκτώ άτομα στους ώμους του ταυτόχρονα και λυγίζει σίδερα. Είχε πάρει μέρος στα ταλέντα της Ουκρανίας και έφτασε στον τελικό, σύμφωνα με την Ουκρανική εφημερίδα Telekritika.

Ο Χαλάντζι, του οποίου το βάρος και το ύψος θέλει να είναι άγνωστα για να δημιουργεί και λίγο μυστήριο, λέγεται ότι έχει εμφανιστεί στο διάσημο τσίρκο του Ντόνετσκ. Είναι σχεδόν μύθος στον κόσμο του bodybuilding και τον έχουν ανακηρύξει σαν τον ισχυρότερο γίγαντα του κόσμου.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 4 Ιανουαρίου 2018 20:16

Σχετικά Άρθρα: