X
    Κατηγορίες: Viral

Ημέρα Διαζυγίου: η 8η Ιανουαρίου θεωρείται η κατάλληλη ημερομηνία

Η 8η Ιανουαρίου έχει ονομαστεί από τους δικηγόρους ως Ημέρα Διαζυγίου και θεωρείται ως η δημοφιλέστερη ημέρα για να ξεκινήσει κάποιος τις διαδικασίες, ώστε να επισημοποιήσει τον χωρισμό του. Αν και.. δεν έχουν υπολογίσει ότι τώρα με τον νόμο για το διαζύγιο εξπρές μέσω συμβολαιογράφου, τα πράγματα έχουν απλοποιηθεί.

Οι εμπειρογνώμονες επάνω στις συζυγικές σχέσεις, λένε ότι όλες οι προετοιμασίες και το άγχος για τα άψογα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά κουράζουν το ζευγάρι που τα θέλει όλα τέλεια. Μετά από όλο αυτό, θυμούνται ότι ίσως η σχέση τους έχει αρχίσει να ξεφτίζει.

Στην Αγγλία, η φιλανθρωπική οργάνωση σχέσεων Relate, αποκάλυψε ότι το τηλέφωνο τους παίρνει φωτιά και οι κλήσεις είναι πολύ περισσότερες από όλο τον χρόνο αυτή την περίοδο γιατί οι σχέσεις περνούν την μεγαλύτερη κρίση. Σύμφωνα με αναλύσεις από την υπηρεσία υποστήριξης διαζυγίου Amicable, πάνω από 40.500 άνθρωποι θα ζητήσουν διαζύγιο τον Ιανουάριο.

Οι δικηγόροι που είναι ειδικοί επάνω στα θέματα διαζυγίων, ισχυρίζονται ότι υπάρχει μεγάλη έξαρση στις αιτήσεις ζευγαριών, επιστρέφοντας από τις διακοπές τους λόγω Χριστουγέννων. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα ότι αυτά τα ζευγάρια είχαν ήδη ένταση και κρίση στη σχέση τους και περίμεναν να κάνουν μαζί οικογενειακές γιορτές και μετά να το ανακοινώσουν..

Σχετικά Άρθρα: