X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Ιπποκράτειο Αθηνών: Γιατρός τραυματίστηκε από πτώση ασανσέρ

Τραυματισμός για ένας γιατρό σήμερα Παρασκευή 15 Μαρτίου στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Αθήνας, όταν το ασανσέρ στο οποίο βρισκόταν στο έπεσε από τον 4ο όροφο στο ισόγειο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο γιατρός υπέστη κατάγματα και μετά τις πρώτες βοήθειες που το δόθηκαν από το Ιπποκράτιο, διακομίσθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, που διαθέτει ορθοπεδική κλινική.

Πρόκειται για τον διευθυντή της ουρολογικής κλινικής του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Χαράλαμπο Φασουλάκη, ο οποίος δήλωσε για τον τραυματισμό του στο ΑΝΤ1:

«Πήγα να βγω από το ασανσέρ στον 4ο όροφο του Ιπποκρατείου, είχα προφτάσει, είχα βγάλει το δεξί πόδι έξω, τον κορμό και το κεφάλι. Με ανοικτή την πόρτα, έπεσε ο θαλαμίσκος κάτω και μου παρέσυρε το αριστερό πόδι, το οποίο εγκλωβίστηκε και ήρθε η πυροσβεστική και το απεγκλώβισε», σημείωσε ο κ. Φασουλάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό το ασανσέρ εξυπηρετεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και τους ασθενείς. Ο γιατρός επιχείρησε να μπει στο ασανσέρ που βρισκόταν στον 4ο όροφο, αλλά εκείνο έπεσε και η καμπίνα του καταπλάκωσε το πόδι.

Όπως δήλωσε ο γραμματέας του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου Δ. Κουρουβακάλης στον Αντ1, από θαύμα δεν συνέβη κάτι χειρότερο, ενώ τόνισε ότι το νοσοκομείο πραγματοποιεί τις εργασίες συντήρησης του ανελκυστήρα.

Τα Μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του Ιπποκράτειου, εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση τους, με τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση στον ιατρό του νοσοκομείου που εργάζονται. Επίσης, σύντομα θα μεταβούν στο Ιπποκράτειο πραγματογνώμονες, για να γίνει τεχνικός έλεγχος των ανελκυστήρων.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 18 Μαρτίου 2019 14:56

Σχετικά Άρθρα: