X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Αμπελόκηποι: Γνωστός ηθοποιός φέρεται να βίασε οδηγό ταξί

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση βιασμού οδηγού ταξί που εξελίχθηκε στους Αμπελοκήπους, με φερόμενο ως δράστη τον 29χρονο γνωστό ηθοποιό Γιώργο Καρκά. Ο 24χρονος οδηγός του ταξί, είχε καταγγείλει στην αστυνομία πριν από λίγες μέρες αυτό το απίστευτο περιστατικό που του συνέβη.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το θύμα, ο ηθοποιός που επέβαινε στο ταξί σαν πελάτης, του έριξε στον καφέ υπνωτικό σε υγρή μορφή ενώ βρισκόταν εν κινήσει το όχημα, με αποτέλεσμα ο οδηγός να βρεθεί σε μία κατάσταση που δεν είχε αντίληψη για το τι συνέβαινε, όπως και ότι δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Όταν έφθασαν στον προορισμό τους, ο οδηγός είδε ότι υπήρχαν άλλοι τρεις άνδρες, οι οποίοι του πρότειναν να συμμετάσχει σε ερωτική συνεύρεση. Ο οδηγός αρνήθηκε και τότε ο πελάτης του που φέρεται να είχε κάνει χρήση ουσιών τον βίασε. Όταν η κούρσα έφθασε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ο πελάτης ήταν ημιλιπόθυμος και ο οδηγός αισθανόταν μούδιασμα στα άκρα του.

Οι γιατροί έσπευσαν να παραλάβουν το θύμα που έκανε επίθεση στον πελάτη του χτυπώντας τον και κλωτσώντας τον φωνάζοντας «Αλήτη τι μου έδωσες;». Μετά από εξέταση του ιατροδικαστή, ο οδηγός του ταξί διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί βιασμό. Από το νοσοκομείο κάλεσαν την αστυνομία και ο Καρκάς συνελήφθη, έχοντας επάνω του ναρκωτικές ουσίες και ένα σπρέϊ.

Ο Γιώργος Καρκάς, συνελήφθη στις 13 Νοεμβρίου 2018 στους Αμπελοκήπους, κατηγορούμενος για ασελγείς πράξεις σε βάρος του οδηγού ταξί. Πρόκειται για αριστούχο ηθοποιό του θεάτρου Κουν, που έχει συμμετάσχει σε αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις.

Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 29χρονου ημεδαπού, που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 24χρονου οδηγού ταξί.

Πρόκειται για τον ΚΑΡΚΑ Γεώργιο του Αντωνίου και της Μαρίας.

Καρκάς Γεώργιος του Αντωνίου και της Μαρίας, γεννήθηκε στις 28 Ιουνίου 1989 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-7473244 του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σχετικά Άρθρα: