X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσαν οι σφοδρές καταιγίδες σε Αθήνα – επαρχία

Σοβαρά ήταν τα προβλήματα που προκλήθηκαν σε διάφορες περιοχές της χώρας από τις βροχές και καταιγίδες που σημειώθηκαν το απόγευμα και μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής.

Κυκλοφοριακά προβλήματα παρατηρήθηκαν στην Αθήνα, με το κλείσιμο της Πειραιώς στο ύψος της Χαμοστέρνας και στη συμβολή της Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα προς Πειραιά, εξαιτίας συσσώρευσης υδάτων.

Τα οχήματα είχαν ιδιαίτερο πρόβλημα με αποτέλεσμα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και να δημιουργείται μποτιλιάρισμα. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε λίγο πριν τις 22:00.

Επίσης, δεκάδες κλήσεις δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για απαντλήσεις υδάτων σε υπόγειες κατοικίες στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Το απόγευμα της Κυριακής, διεκόπη λόγω της σφοδρής καταιγίδας, ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Παναθηναϊκού – Ξάνθης στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Η ισχυρή καταιγίδα προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στην περιοχή της Ελευσίνας και διακόπηκε η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα στην υπόγεια γέφυρα Λιάσκου.

Η Πάτρα αντιμετώπισε επίσης πρόβλημα λίγο μετά τις 6:30 σε πολλές περιοχές και ιδιαίτερα στις νότιες συνοικίες της πόλης, με αποτέλεσμα να κλείσει η ακτή Δυμαίων και η κίνηση των οχημάτων να γίνεται σε μία μόνο λωρίδα κυκλοφορίας.

Προβλήματα δημιουργήθηκαν και στην περιοχή των Δεμενίκων στο ύψος του δημοτικού σχολείου, δεδομένου ότι η κίνηση των οχημάτων γινόταν με δυσκολία.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 7 Μαΐου 2018 08:20

Σχετικά Άρθρα: