X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

ΑΝΕΛ: Κατσίκης – Δηλώσεις του βουλευτή και η επίθεση στο γραφείο του

Σήμερα Τετάρτη, το πρωί λίγο πριν από τις 11 έγινε απόπειρα εισβολής στο γραφείο του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κώστα Κατσίκη, στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας. Η απόπειρα, σύμφωνα με πληροφορίες έγινε από τρεις άνδρες και απετράπει από το προσωπικό του γραφείου του βουλευτή με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, ζήτησε με ανάρτηση του στο Twitter, την παρέμβαση του εισαγγελέα γράφοντας χαρακτηριστικά: Όλα έχουν ένα όριο.

Ο Κώστας Κατσίκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM 97,8, σχολίασε τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι θα είναι το επόμενο μέλος των ΑΝΕΛ που θα τους εγκαταλείψει και δήλωσε:

Είναι εντελώς αβάσιμα. Δεν σκέφτηκα ποτέ να αποχωρήσω. Τιμώ την ψήφο των συμπολιτών μου, που μου έδωσαν την εκλογή και την έδρα με τη σημαία των ΑΝΕΛ. Τιμώ τον Πάνο Καμμένο, που με εμπιστεύτηκε να είμαι δίπλα του συνεργάτης και τιμώ τον όρκο που έδωσα. Για όλα αυτά θα ήμουν επίορκος αν έκανα αυτό που λένε οι κασσάνδρες.

Όταν στηρίζουμε μία κυβέρνηση δεν είμαστε απλά ένα κόμμα που μπήκε στη Βουλή. Πήραμε λαϊκή εντολή δεν έχουμε δικαίωμα να την προδώσουμε. Πρέπει να παραδώσουν τις έδρες τους για δύο λόγους, γιατί δεν μπορούν να βλάψουν την κυβερνητική συνοχή και γιατί εφόσον εξελέγησαν με λίστα πρέπει να τις παραδώσουν.

Όσο για τις σχέσεις του με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, ο Κώστας Κατσίκης σχολίασε: Αν ποτέ διαφωνούσα, πολύ έντιμα θα έλεγα στον Πάνο Καμμένο ότι πάω σπίτι μου, πάρε την έδρα μου, σε ευχαριστώ για την συνεργασία.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 5 Ιουλίου 2018 21:38

Σχετικά Άρθρα: