X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Καβάλα: Άρπαξαν 4 εκατ. ευρώ με μάσκες των Καραμανλή και Παπανδρέου

Εντύπωση προκαλεί η περίεργη υπόθεση για τις αρχές στην Καβάλα, με θύμα έναν 43χρονο επιχειρηματία, που υποστηρίζει ότι κακοποιοί τον ανάγκασαν να τους δώσει περισσότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ, αφού πρώτα έζησε τραγικές στιγμές, πιστεύοντας ότι έχουν απαγάγει την 5χρονη κόρη του.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 43χρονου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 25 Ιανουαρίου 2019, οι δράστες που φορούσαν αποκριάτικες μάσκες με το πρόσωπο του Κώστα Καραμανλή και του Γιώργου Παπανδρέου, τον περίμεναν έξω από το σπίτι του. Του είπαν ότι έχουν απαγάγει την κόρη του και ζήτησαν λύτρα για να την ελευθερώσουν.

Ο επιχειρηματίας που είναι διαζευγμένος πίστεψε πως η κόρη του κινδύνευε και αποφάσισε να συνεργαστεί με τους δράστες. Τον ανάγκασαν να πάνε όλοι μαζί στις εγκαταστάσεις της εταιρείας σεκιούριτι που είναι ιδιοκτήτης και βρίσκεται λίγο έξω από την Καβάλα και του ζήτησαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο.

Όπως κατέθεσε ο 43χρονος, τους έδωσε τους κωδικούς και αφού οι δράστες το άνοιξαν, απέσπασαν χρηματικό ποσό ύψους 4.300.000 εκατομμυρίων ευρώ που παραλάβει από πελάτες του την περασμένη Παρασκευή, με σκοπό να τα φυλάξει και να τα καταθέσει στις τράπεζες τη Δευτέρα και διέφυγαν με αυτοκίνητο.

“Με άφησαν δεμένο και χάθηκαν από το οπτικό μου πεδίο” είπε στους αστυνομικούς. Στη συνέχεια, έκπληκτος ο 43χρονος επιχειρηματίας διαπίστωσε ότι δεν υπήρξε περίπτωση απαγωγής της κόρης του και κατήγγειλε όσα έζησε στην αστυνομία.

Η αστυνομία χαρακτηρίζει από την πρώτη στιγμή περίεργη την όλη υπόθεση και ερευνά όλα τα ενδεχόμενα. Πληροφορίες, φέρουν τον επιχειρηματία να πέφτει σε αντιφάσεις κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, αλλά δεν επιβεβαιώνονται επίσημα.

Σχετικά Άρθρα: