X
    Κατηγορίες: Viral

Κουρέματα για αραιά μαλλιά

Λένε ότι την μεγαλύτερη ευθύνη για την αραίωση των μαλλιών την έχει το στρες, που δυστυχώς στην εποχή μας όσο πάει και αυξάνεται, ιδιαίτερα στους άνδρες. Ευθύνεται βέβαια και η λιπαρότητα, το πάρα πολύ συχνό λούσιμο και πολλές φορές τα κακής ποιότητας σαμπουάν και περιποίησης που χρησιμοποιούμε.

Όλο και περισσότεροι άνδρες επιλέγουν να κόψουν πολύ κοντά τα μαλλιά τους, ή να ξυρίσουν το κεφάλι τους, για να καλύψουν την αραίωση που έχουν τα μαλλιά τους. Υπάρχει και η λύση όμως να κάνουμε ένα κούρεμα που θα κρύβει όσο γίνεται την αραίωση, αλλά πάνω από όλα να διαλέξουμε κάτι που θα ταιριάζει στον τύπο μας.

Τολμήστε να κάνετε κάτι καινούργιο και δώστε στον ευατό σας την ευχαρίστηση ότι δοκιμάσατε κάτι που σας άρεσε, έστω και για λίγο. Μετά τις ιδέες που σας δώσαμε για κουρέματα για σγουρά μαλλιά, σειρά έχουν τώρα τα κουρέματα για τα αραιά, αλλά περιποιημένα μαλλιά.

Ο Μπραντ Πητ είναι ένας από τους πρώτους που τόλμησε να κόψει πολύ κοντά τα μαλλιά του.

Πολλοί διάσημοι με αραιά μαλλιά, έχουν υιοθετήσει το πολύ παρτό μαλλί στο πλάϊ και πίσω, με κοντή φράτζα.

Το αραιό μαλλί, δεν το βλέπουμε μόνο στους ώριμους άνδρες, αλλά και σε νεαρούς. Εδώ βλέπουμε κοντά μαλλιά πίσω με μακριά φράτζα.

Το αραίωμα των μαλλιών, δεν δείχνει τόσο πολύ, όταν τα μαλλιά είναι πολύ κοντά. Πολλοί κομμωτές, λένε ότι το κούρεμα τα δυναμώνει.

Όταν τα μαλλιά είναι λίγο όρθια με τζελ και κομμένα αρκετά στο πλάϊ και πίσω, δείχνει λιγότερο το πρόβλημα της αραίωσης.

Η λεγόμενη χειρουργική χωρίστρα, κάνει τους άλλους να προσέξουν αυτό το ιδιαίτερο. Όταν μάλιστα μπροστά είναι λίγο πιο μακριά, κάνει τον άνδρα τυπά.

Οι Μαρίνς έκαναν αυτό το κούρεμα στον πόλεμο ο ένας στον άλλον, λόγω έλλειψης καθρέφτη κλπ, αλλά έγινε μόδα και ειδικά στους άνδρες με αραιά μαλλιά.

Το πάρσιμο με την ψιλή μηχανή πίσω και με σγουρό μαλλί επάνω, είναι ιδανική λύση για να καλύπτεται το αραίωμα.

Πολύ παρτά στο πλάϊ και λιγότερο πίσω, αλλά με τζελ και σχέδιο στα καρφάκια, κάνουν το αραιό ανδρικό μαλλί να δείχνει άψογο.

Το λεγόμενο απλά στρατιωτικό κούρεμα, που δεν προβληματίζει η αραίωση στο πλάϊ, αλλά το ιδιόρρυθμο τελείωμα στα επάνω, τραβάει την προσοχή.

Φράτζα μπορούμε να κάνουμε και με ίσια μαλλιά για να καλύψουμε αυτά που λείπουν και συνήθως είναι μπροστά.

Εξτρίμ το κούρεμα, αλλά σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα και δεν θα σκεφτεί κανένας ότι υπάρχει αραίωση στα μαλλιά του άνδρα.

Σχετικά Άρθρα: