X
    Κατηγορίες: Viral

Κυψέλη: Έκαψε καρδιές ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα – Βίντεο

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε σήμερα την Δημοτική Αγορά και το εμπορικό κέντρο στην Κυψέλη. Εκεί, συνομίλησε με καταστηματάρχες και κατοίκους της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Είχε όμως και μία έκπληξη, που μάλλον.. δεν την περίμενε.

Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι την ώρα που κάποια περαστική γυναίκα στην πλατεία που είχε και το νεογέννητο αγοράκι της μαζί μέσα σε καρότσι, αντέδρασε με τρόπο που ξάφνιασε τον πρόεδρο της Ν.Δ. και για λίγο στάθηκε αμήχανος, μην έχοντας συνηθίσει σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

«Αγαπητέ μου!» του είπε ενθουσιασμένη η νεαρή γυναίκα, όταν τη χαιρέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και στη συνέχεια βιάστηκε να τον αγκαλιάσει. «Συγγνώμη, είσαι φοβερός!» του είπε και έσπευσε να τον φιλήσει, προσθέτοντας: «Καλέ τι γκόμενος είσαι»! Μετά του ζήτησε να βγει μία σέλφι με το μικρό παιδί της.

Ο κ. Μητσοτάκης στάθηκε για λίγο χωρίς να ξέρει πως πρέπει να αντιδράσει και μετά αμήχανα την ρώτησε πως λένε τον γιο της. Δεν χάλασε όμως το χατήρι στην ψηφοφόρου του και αφού ρώτησε ποιο είναι το όνομα του παιδιού της, φωτογραφήθηκε μαζί του όπως του ζήτησε.


Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 23 Νοεμβρίου 2018 10:50

Σχετικά Άρθρα: