X
    Κατηγορίες: Viral

Ο μακάκος ήταν μερακλής..

Ένας μακάκος έκλεψε τον καφέ ενός τουρίστα που τον είχε αφήσει επάνω στην μοτοσικλέτα του και αφού πήγε λίγο παράμερα, τον ήπιε και αμέσως έπεσε λιπόθυμος. Ίσως να ήταν στενοχωρημένος και ήθελε τον καφέ για να χαλαρώσει, αλλά μάλλον ήταν δυνατός και του ήρθε βαρύς και ασήκωτος..

Το περιστατικό συνέβη στην Μπανγκόκ. Ο μακάκος λοιπόν, κατέρρευσε από την υπερβολική δόση καφεΐνης γιατί ήπιε ολόκληρη την κούπα και αμέσως οι ιδιοκτήτες κάποιων καταστημάτων που ήταν κοντά, κάλεσαν κτηνίατρους για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Του έκαναν πλύση στομάχου με διάλυμα από άνθρακα και αλατόνερο, τον ζέσταναν με το μπουφάν της κτηνιάτρου και την επόμενη μέρα ήταν καλά και τον άφησαν ελεύθερο να κάνει τις βόλτες του.

Ζήτησαν όμως από τους φύλακες να είναι πιο προσεκτικοί και να ενημερώνουν τους τουρίστες αλλά και τους πολίτες, να προσέχουν περισσότερο όταν αφήνουν φαγητό και ποτά σε περιοχές που συχνάζουν μακάκοι με μακριά ουρά. Οι φύλακες της περιοχής αυτής, λένε ότι στους μακάκους θα πρέπει να δίνουν μόνο φρούτα και λαχανικά σε καθορισμένες ώρες.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 12 Νοεμβρίου 2017 11:31

Σχετικά Άρθρα: