X
    Κατηγορίες: Viral

Μακιγιάζ για το αιδείο, τι άλλο θα δούμε..

Λέμε για το vagina highlihgt, που όταν η ενδιαφερόμενη το αλείψει στην.. εν λόγω περιοχή βγάζει ένα ιριδίζον χρώμα, που την κάνει να γυαλίζει και να φωσφορίζει. Εννοείται όμως ότι εσείς θα το βλέπετε μόνο όταν κάνετε σεξ στο σκοτάδι. Θα σας δείχνει που είναι το επίμαχο σημείο με λάμψη σαν πυγολαμπίδα.

Μετά τις μαγιονέζες στο αιδείο, που όπως είπαν χρησιμοποιούν οι Καρντάσιανς για να είναι αφράτο το σημείο, μετά τα περίεργα κουρέματα και τα βαψίματα στην περιοχή, τώρα ήρθε και αυτό το καινούργιο προϊόν.

Το δημιούργησε πριν από ένα χρόνο μια Δανέζικη εταιρεία και το πουλάνε μόλις 54 δολλάρια. Λένε πως οι πωλήσεις του προϊόντος έχουν κάθε μέρα τόσο μεγάλη άνοδο, που ξεπέρασε τις προσδοκίες τους.  Αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να της το κάνετε δώρο και να δώσετε καινούργια λάμψη στην σχέση σας..

Λένε επίσης στα διαφημιστικά τους, ότι ανανεώνει την επιδερμίδα στο αιδείο, την κάνει πιο φρέσκια και νεανική και συνιστάται ιδιαίτερα για τις ώριμες κυρίες. Χρησιμοποιείται για την επιφάνεια του αιδείου και για τις αρχές του κόλπου!!

Σχετικά Άρθρα: