X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Πάτρα: Μετέφερε στη φυλακή ποσότητα κάνναβης σε μπουκάλια με σαμπουάν

Περίεργο αλλά και πρωτότυπο τρόπο διάλεξε ο 64χρονος Ρουμάνος για να κρύψει τα ναρκωτικά που μετέφερε κατά τη μεταγωγή του σε σωφρονιστικό κατάστημα, διαλέγοντας μπουκάλια με σαμπουάν.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 64χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Ρουμανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα και δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Ο κρατούμενος, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, άφησε το κελί του στις φυλακές Κορυδαλλού και έχοντας τα.. απαραίτητα, πήγαινε για να συνεχίσει την ποινή του στο Σωφρονιστικό Κατάστημα του Αγίου Στεφάνου Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε κρύψει πάνω από 400 γραμ. κάνναβης μέσα σε μπουκάλια σαμπουάν, προκειμένου να τα μεταφέρει στο σωφρονιστικό κατάστημα και ίσως σκοπός του ήταν να τα διακινήσει στις φυλακές της Πάτρας.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, αξιοποιώντας πληροφορίες, έκαναν έλεγχο στα πράγματα που μετέφερε ο 64χρονος κρατούμενος και όταν εντοπίσθηκαν τα μπουκάλια σαμπουάν με τα ναρκωτικά, κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 4 Ιουλίου 2018 01:09

Σχετικά Άρθρα: