X
    Κατηγορίες: Viral

Πως ήταν η διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών του Τζέϊμι Ριντ

Ο τηλεοπτικός αστέρας Τζέϊμι Ριντ αποφάσισε να κάνει μεταμόσχευση μαλλιών και θέλησε να μοιραστεί την οκτάωρη εμπειρία του με όσους σκέπτονται να κάνουν το ίδιο.

Ισχυρίζεται ότι είναι μια φρικτή και οδυνηρή διαδικασία. Κατά τη διάρκεια των οκτώ ωρών, ο Τζέϊμι είδε τους γιατρούς να μεταφέρουν χιλιάδες τρίχες από το πίσω μέρος του κεφαλιού του για να ενισχύσουν το εμπρός τμήμα στα πλάγια, που είχε αραιώσει αρκετά.

Ο Jamie Reed, συνοδευόμενος από το 23χρονο μοντέλο Τζέϊντ Λέβις, πήγε σε μια πολυτελή κλινική που ονομάζεται KSL στο Maistone του Kent.

Είχε ενημερωθεί από τον γιατρό που θα του έκανε την εμφύτευση, ότι ο πόνος δεν θα ήταν αφόρητος αλλά θα ήταν αρκετά οδυνηρή η επέμβαση. Εκείνος όμως αποφάσισε να μην κάνει ολική νάρκωση, για να παρακολουθήσει όλη την διαδικασία και φυσικά να την ποστάρει μετά.

Ο 34χρονος Τζέϊμι, θεωρούσε ότι τα μαλλιά του παίζουν πρωταρχικό ρόλο στην καριέρα του και έτσι αποφάσισε να βελτιώσει την εικόνα του.

Οι φίλοι του είπαν, ότι το έκανε γιατί αγωνίζεται για να διατηρήσει τη νέα του σχέση με το εκπληκτικό μοντέλο Jade Lewis που περιτριγυρίζεται από πολλούς υποψηφίους και η σχέση τους δεν είναι τέλεια.

Τουλάχιστον ο Τζέϊμι ξέρει ότι αν χωρίσει τώρα, δεν θα είναι για τα μαλλιά του και σύντομα θα αντικαταστήσει την Τζέϊντ με άλλη..

Αυτές είναι οι φωτογραφίες που ζήτησε να του τραβήξουν κατά την διάρκεια της μεταμόσχευσης μαλλιών, για να τις ανεβάσει στο διαδίκτυο.

Σχετικά Άρθρα: