X

Ανέβηκαν στα καθίσματα για να γλυτώσουν από το θηρίο..

Αυτό που συνέβη μέσα σε αυτό το βαγόνι του μετρό στη Νέα Υόρκη, έχει προβληθεί με το βιντεάκι σε όλο τον κόσμο. Τι συνέβη? Ένας τεράστιος ποντικός προκάλεσε πανικό στους επιβάτες του μετρό και το βίντεο του YouTube έχει περάσει το συμβάν μέσω του ίντερνετ παντού. Μάθετε τι έγινε.

Ήταν η διαδρομή Α για το Κουίνς και υπεύθυνος για την καταγραφή του τι συνέβη, είναι ο Ουλατζιμίρ Τακατσού, ο οποίος μοιράστηκε το βίντεο στο YouTube, όπου προστέθηκαν χιλιάδες share και άπειρα likes. Ξέρουμε βέβαια, ότι συμβαίνουν πολλά παράξενα στα μέσα μαζικής μεταφοράς και εμείς απολαμβάνουμε τα αστεία γεγονότα. Όπως και η άλλη περίπτωση του ολόγυμνου άνδρα σε τρένο που έκανε πολ ντάνσινγκ, ή όπως η σύζυγος που έψαξε το κινητό του άνδρα της σε πτήση ενώ εκείνος κοιμόταν και το τι βρήκε δεν περιγράφεται..

– Εγώ, με τη σύζυγό μου Μαρίγια, ακούσαμε κραυγές στο μετρό που ταξιδεύαμε. Είδαμε τους ανθρώπους να πηδούν και να σκαρφαλώνουν στα καθίσματα. Όλοι ήταν σε πανικό και ούρλιαζαν. Ήταν ένα διασκεδαστικό διάλειμμα μέσα στην μονοτονία της διαδρομής. Ο αρουραίος φοβήθηκε πραγματικά ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι, είναι τρελλοί που ουρλιάζουν, έγραψε ο Τακατσού.

Στην επόμενη στάση, ο αρουραίος πήδηξε από το τρένο και έφυγε. Εμείς λέμε, ότι δύο είναι οι πιθανότητες. Ο αρουραίος φοβήθηκε από την πολύ αναστάτωση, ή απλώς βαρέθηκε να είναι ανάμεσα σε τόσους τρομαγμένους ανθρώπους..

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 26 Νοεμβρίου 2017 15:40

Σχετικά Άρθρα: