X
    Κατηγορίες: Viral

Η 22άχρονη σύντροφος του Mick Jagger

Μεγάλη η διαφορά, αλλά μεγάλος και ο έρωτας για τον θρυλικό αρχηγό του ροκ συγκροτήματος των Rolling Stones. Η διαφορά ηλικίας που έχει με την νέα του σύντροφο, είναι μόλις.. 52 χρόνια. Η νεαρή αυτή ύπαρξη που το όνομα της είναι Noor Alfallah είναι πανέμορφη και είναι στο χώρο του κινηματογράφου. Η μητέρα της είναι από την Αμερική και ο πατέρας της από το Κουβέϊτ.

Έχει παίξει μικρούς ρόλους στην τηλεόραση και φιλοδοξεί για κάτι καλύτερο, μετά από την διαφήμιση που της έχει γίνει λόγω της σχέσης της με τον Μικ Τζάγκερ. Γνωρίστηκαν στο Παρίσι και πέρασαν τέσσερις νύχτες μαζί. Από τότε η σχέση τους θεωρείται δεσμός και συνεχίζουν ακάθεκτοι.

Ο Μικ δεν χάνει καιρό και αντικαθιστά τις γυναίκες που χωρίζει αμέσως. Πριν από λίγο διάστημα, χώρισε με την επίσης μικρότερη του κατά 43 χρόνια Μέλανι Χάμρικ που είχε αποκτήσει μαζί της μία κόρη που είναι τώρα 10 μηνών.

Η γνωριμία και ο δεσμός του με την δροσερή Νουρ Αλφαλάχ του έχει αλλάξει την ζωή και τώρα γεμάτος αισιοδοξία, ξέχασε όλα τα άσχημα που αντιμετώπισε στο παρελθόν και κοιτάζει με αισιοδοξία το μέλλον..

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 9 Δεκεμβρίου 2017 09:10

Σχετικά Άρθρα: