X
    Κατηγορίες: Viral

Ο Μάϊκ Τάισον από πυγμάχος έγινε καλλιεργητής μαριχουάνας

Μετά τα τόσα χρόνια πυγμαχίας ο Μάϊκ Τάισον αποφάσισε να αλλάξει πλεύση και να στραφεί σε κάτι τελείως διαφορετικό. Έγινε καλλιεργητής θεραπευτικής μαριχουάνας μετά την νομιμοποίηση της, σε ράντζο που αγόρασε στο Death Valley της Καλιφόρνιας.

Ο πρώην Αμερικανός πυγμάχος μαζί με τον συνέταιρο του Ρόμπερτ Χίκμαν και τους δύο συνεργάτες του, εγκαινίασαν την επιχείρηση που είναι στην έρημο Mojave, βόρεια του Λος Άντζελες. Όπως είπε, δεν θα καλλιεργήσει ένα συνηθισμένο φυτό, αλλά θεραπευτική κάνναβη. Έχει αρχίσει και στην Ελλάδα η ενημέρωση σχετικά με τις θεραπευτικές ιδιότητες του βοτάνου και πληροφορίες μαζί με προϊόντα, θα υπάρχουν στην έκθεση που πραγματοποιείται στο Τάε Κβον Ντο Φαλήρου.

Η Τζένιφερ Γουντ δήμαρχος της Καλιφόρνιας, ευχαρίστησε προσωπικά τον Τάισον για την επένδυση που έκανε στην περιοχή. Είπε ότι η προσφορά του θα δώσει δουλειά και εισόδημα σε κατοίκους της περιοχής αλλά ταυτόχρονα θα είναι κάτι ωφέλιμο για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη την μαριχουάνα για θεραπευτικούς λόγους.

Ο πρώην πρωταθλητής, έχει αποσυρθεί από την πυγμαχία το 2006. Με το ράντζο του θα βοηθήσει την υποβαθμισμένη περιοχή που διάλεξε για την καλλιέργεια της κάνναβης και θα υπάρξει οικονομική αναγέννηση.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 12 Ιανουαρίου 2018 23:38

Σχετικά Άρθρα: