X
    Κατηγορίες: Viral

Φοιτητής στο Μιλάνο έσωσε παιδάκι που πήδησε στην αποβάθρα του μετρό

Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη και ο Λορέντζο Πιανάτσα, ένας νεαρός στην Ιταλία έγινε ήρωας. Έσωσε ένα δίχρονο παιδί που έπεσε κατά λάθος στην αποβάθρα του μετρό στο Μιλάνο, στην προσπάθεια του να πιάσει το παιχνίδι του.


Το μικρό παιδί που ήταν μαζί με την μητέρα του και περίμεναν να έρθει το μετρό, ξεφεύγοντας από την προσοχή της έτρεξε στην άκρη της πλατφόρμας και παραπατώντας έπεσε κατά λάθος μέσα.

Η μητέρα του συνειδητοποίησε σύντομα τι έχει συμβεί και κοίταζε σοκαρισμένη γύρω της καθώς κάποιοι άνθρωποι πήγαν κοντά για να βοηθήσουν.

Οι επιβάτες που περίμεναν και εκείνοι το συρμό ξαφνιάστηκαν και δεν ήξεραν πως πρέπει να αντιδράσουν, αλλά κοίταζαν την σήραγγα για να δουν μήπως έρχεται το τρένο.

Ο 18χρονος Ιταλός φοιτητής, χωρίς να το πολυσκεφτεί, άφησε κάτω το σακίδιο του και με κίνδυνο της ζωής του πήδησε μέσα στην αποβάθρα και έπιασε το παιδί.

Όταν είδε ότι ο μικρός ήταν καλά, τον έδωσε στη μητέρα του. Οι άλλοι επιβάτες χειροκροτούσαν τον Λορέντζο και του έδωσαν συγχαρητήρια, όπως και από τη διεύθυνση του μετρό.

Το εντυπωσιακό στην ιστορία, είναι ότι ο φοιτητής δεν έσωσε μόνο το παιδί, αλλά έψαξε και βρήκε και το παιχνίδι του που το έδωσε στο Μωχάμεντ.

Όσο για το όνομα του μικρού Μωχάμεντ, ο Λορέντζο το έμαθε πριν πάρουν το παιδί για τις απαραίτητες εξετάσεις, που όλα πήγαν καλά και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με το πέσιμο.

Σχετικά Άρθρα: