X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

ΜΜΜ: Είσοδος μόνο από την μπροστινή πόρτα σε λεωφορεία και τρόλεϊ

Ξεκίνησε από σήμερα Δευτέρα 2 Ιουλίου στην Αθήνα, η αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας των λεωφορείων και τρόλεϊ, με την είσοδο των επιβατών να γίνεται μόνο από την μπροστινή πόρτα αποκλειστικά και από εκεί θα γίνεται και ο έλεγχος των εισιτηρίων.

Παράλληλα, ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής, θα γίνεται και ο γνωστός έλεγχος από τους αρμόδιους ελεγκτές, ελπίζοντας ότι αυτός θα είναι ένας τρόπος για να αποφεύγονται οι τζαμπατζήδες που κινούνται στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Στα λεωφορεία που θα λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο, θα υπάρχει σχετική κάρτα που θα αναγράφει Μόνο Είσοδος και Μόνο Έξοδος, για να καθοδηγεί τον κόσμο ως προς την είσοδο και την έξοδο από τα οχήματα. Σήμερα πάντως, οι περισσότεροι από τους επιβάτες ήταν απροετοίμαστοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ειδικά για σήμερα οι οδηγοί ήταν περισσότερο ελαστικοί με το να επιτρέψουν σε μερίδα επιβατών να χρησιμοποιήσουν σαν είσοδο και τις πίσω πόρτες, χωρίς να τους εμποδίσουν.

Τελευταίες πληροφορίες από τον ΟΑΣΑ, φέρουν την εισιτηριοδιαφυγή στο 80% σε λεωφορεία και τρόλεϊ. Επίσης θα γίνουν προσλήψεις για 65 νέους ελεγκτές, αν και είχε ζητηθεί από τους εργαζόμενους να γίνουν 166 προσλήψεις.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 5 Ιουλίου 2018 21:34

Σχετικά Άρθρα: