X
    Κατηγορίες: Viral

Η τερατώδης bodybuilder Νατάλια επέστρεψε..

Η 26χρονη Ρωσίδα Νατάλια Κουζνέτσοβα, αποχώρησε μετά τη κατάκτηση αρκετών μεγάλων τίτλων από τον χώρο των γυμναστηρίων. Τώρα όμως η τερατώδης bodybuilder Νατάλια επέστρεψε στο άθλημα και είναι πιο μυώδης από ποτέ. Θα τολμούσατε να τα βάλετε μαζί της?

Η Natalia Kuznetsova, είναι προσκολημένη στα γυμναστήρια και στα βάρη. Παραδέχεται ότι έχει αντιμετωπίσει αρκετές επικρίσεις και μισητά σχόλια στις φωτογραφίες της που ανεβάζει, αλλά λέει ότι έχει πάψει να δίνει σημασία.

Τα βραβεία που έχει πάρει είναι πολλά και μεταξύ αυτών, έχει και τον τίτλο για το Deadlift. Τώρα η 26χρονη έχει αποφασίσει ότι δεν μπορεί να μείνει μακριά από το άθλημα και είναι πάλι πίσω στην αρένα, επιστρέφοντας στη ρωσική πρωτεύουσα της Μόσχας για να ανταγωνιστεί τους αντιπάλους της, πιο μυώδης από ποτέ. Όλοι οι αθλητές του είδους, θέλουν την δημοσιότητα και τις νίκες, όπως ο λεγόμενος Χαλκ της Ουκρανίας, που έχει και σελίδα στο Wikipedia.

Συνεχίζει να γυμνάζεται για αρκετές ώρες καθημερινά και δεν βγαίνει από την διατροφική δίαιτα που κάνει, προσθέτοντας σκόνη πρωτεΐνης στο φαγητό της και δεν τρώει καθόλου μπαχαρικά και σάλτσες. Έχει προτάσεις να συνεχίσει σαν προπονήτρια του αθλήματος, αλλά το σκέπτεται.

Έχει φτιάξει λογαριασμό στο Instagram και έχει κερδίσει περισσότερους από 194.000 θαυμαστές. Πολλοί της γράφουν ότι είναι σέξυ, η γυναίκα των ονείρων τους και ότι θα ήθελαν να γίνει η προπονήτρια τους.

Η εντυπωσιακή Νατάλια, αποκάλυψε πώς μπήκε στο bodybuilding στην τρυφερή ηλικία των 14 ετών, όταν ζύγιζε λιγότερο από 40 κιλά και τώρα ζυγίζει 90. Επίσης είπε ότι στο δρόμο οι άνθρωποι την αναγνωρίζουν και θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί της.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 1 Δεκεμβρίου 2017 23:25

Σχετικά Άρθρα: