X

Τα πιο παράξενα στα μέσα μαζικής μεταφοράς – φωτογραφίες

Ελάτε να κάνουμε μια διαδρομή μαζί, όχι με πολυκοσμία, αλλά με χιούμορ να μας φτιάξει την διάθεση.

Όσοι είμαστε αναγκασμένοι να χρησιμοποιούμε τα μέσα μαζικής μεταφοράς, πολλές φορές αγανακτούμε με την σαρδελοποίηση και το στριμωξίδι, αλλά όλο αυτό έχει και την εύθυμη πλευρά του και ίσως έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε για να περνάμε καλύτερα τις ώρες που βρισκόμαστε εκεί.

Όλοι είμαστε κουρασμένοι συνήθως και νυσταγμένοι ειδικά το πρωϊ που πάμε στη δουλειά μας. Ένα πράγμα προσέξτε μόνο, μην αφήνετε την γυναίκα σας να ψάξει το κινητό σας την ώρα που ίσως σας πάρει ο ύπνος στο τραίνο και την πατήσετε με αυτά που θα βρει..

Τα πιο παράξενα στα μέσα μαζικής μεταφοράς, συμβαίνουν καθημερινά. Όπως το απίστευτο με τους επιβάτες στο μετρό της Νέας Υόρκης και γελοίες στιγμές σε μερικές περιπτώσεις, αλλά ψυχραιμία και είπαμε.. δείτε τα όλα αυτά με χιούμορ.

Δεν είναι περίεργο που αυτός ο τύπος καλύπτει το στόμα του με μάσκα, είναι φρικτό να αισθάνεται την μυρουδιά από τα παπούτσια του που μυρίζουν άσχημα..

Έχετε ακούσει την παροιμία ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται? Εδώ λέμε ακριβώς το αντίθετο..

Μάλλον ο άνδρας δίπλα της δεν είναι ποδολάγνος, γιατί δεν δείχνει να συγκινείται από τα υπέροχα ακροδάχτυλα της και την περιποίηση τους..

Αυτό το ζευγάρι δεν κρατιόταν για να πάει στο σπίτι και να δείξει πόσο αγαπάει ο ένας τον άλλον..

Η κοπέλλα κάνει μεγάλη προσπάθεια για να αγνοήσει τα οπίσθια του άνδρα που είναι τόσο κοντά στο πρόσωπό της..

Ίσως έχασε τα ρούχα του στο τζόγο, αλλά τουλάχιστον κατάφερε να κρατήσει την μπύρα του..

Μήπως με αυτή τη στάση θέλει να βάλει τρικλοποδιά στην αεροσυνοδό και σκοντάφτοντας να πέσει επάνω του? Νυχτερινή πτήση είναι και τον βλέπουμε πανέτοιμο..

Σε νυχτερινή πτήση, με μαξιλάρι στο κεφάλι για καλύτερο ύπνο και την κοιλίτσα έξω για δροσιά..

Η καλή νοικοκυρά από τις λεπτομέρειες φαίνεται. Ακόμα και στο μετρό, κόβει κρεμμύδια η κοπέλλα..

Ο μαυρούλης έχει φρικάρει με τον συνεπιβάτη του που μοιάζει και είναι ντυμένος σαν μωρό προχωρημένης ηλικίας, που κοιμάται με το μαξιλαράκι του..

Με το ένα χέρι μέσα στο παντελόνι και το μπλουζάκι του στο κεφάλι, ζει.. πραγματικά στον κόσμο των φαντασιώσεων του..

Μία από τις απολαύσεις του αεροπορικού ταξιδιού είναι η ταινία. Αυτός ο φουκαράς όμως ποια ταινία θα πει ότι είδε? Τα μαλλιά κουβάρια??

Φαντάζεστε τι θα συμβεί όταν οι επιβάτες αρχίσουν να μπαίνουν μπουλούκι σε αυτό το βαγόνι? Ούτε ψύλλος στον κόρφο του..

Αυτοί οι επιβάτες στο αεροπλάνο πως να αιστάνθηκαν άραγε όταν αυτά τα πόδια εμφανίστηκαν ξαφνικά ανάμεσα τους? Τουλάχιστον ήταν καθαρά??

Ο ένας ενοχλείται από τους κρίκους που έβαλε στο στήθος του και διαβάζει τρόπους για να τους βγάλει, ενώ ο άλλος απολαμβάνει τα πλούσια προσόντα της άγνωστης συνεπιβάτισσας του..

Μα ποιος έβαλε αυτά τα καθίσματα τόσο κοντά και ο νεαρός δεν μπορεί να κοιμηθεί άνετα??

Το μόνο που δεν περιμένει να δει κάποιος στο λεωφορείο είναι ένα ελάφι. Εκτός και αν είναι μασκαρεμένος έτσι κάποιος απατημένος σύζυγος που δεν μπορεί να κυκλοφορήσει..

Ζωή και κότα στο αεροπλάνο. Σαν στο σπίτι του, αν και είναι μόνο με τα εσώρουχα, φοράει και τις κάλτσες του για να κάνει την διαφορά..

Τα πολύωρα ταξίδια με το τραίνο έχουν και τα τυχερά τους. Ενώ η αριστερή γυναίκα ξεκουράζεται, ο τροφαντός κύριος στη δεξιά φωτογραφία, ποζάρει με ανοιχτό πουκάμισο και είναι υπερήφανος για τα κάλλη του. Οι γυναίκες δεν βλέπω να ενδιαφέρονται όμως..

Η πτήση πρέπει να είχε πολλές αναταράξεις, εκείνος κατουρήθηκε επάνω του και έβαλε το σλιπάκι του να στεγνώσει στην μπροστινή θέση. Ο μπροστινός πως να αισθάνεται με αυτό το καπέλωμα??

Όταν ξυπνήσει, η μύτη της θα είναι πεπιεσμένη ή απλώς πρησμένη..

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 26 Νοεμβρίου 2017 15:36

Σχετικά Άρθρα: