X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Πειραιάς: Θρίλερ με την απαγωγή γνωστού επιχειρηματία

Περίεργη και ύποπτη θεωρείται από την Αστυνομία, θεωρείται η απαγωγή γνωστού επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον Πειραιά, σήμερα Πέμπτη το πρωί γύρω στις 9:00 από αγνώστους.

Μάρτυρες που είδαν το περιστατικό και ειδοποίησαν την αστυνομία, κατήγγειλαν ότι είδαν τέσσερα άτομα που επιβίβασαν με τη βία τον επιχειρηματία σε ένα αυτοκίνητο μάρκας Φολκσβάγκεν, την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του στην οδό Θεμιστοκλέους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι απαγωγείς ήταν σωματώδεις και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους, ενώ φορούσαν μπλούζες που έγραφαν επάνω «ΕΚΑΜ». Η μητέρα του επιχειρηματία προσπαθεί να τον καλέσει στο κινητό του για να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά το τηλέφωνο του είναι κλειστό.

Ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι εισαγωγέας μεγάλης κάβας ποτών και τροφίμων στον Πειραιά, δραστηριοποιείται και στον χώρο ανεφοδιασμών πλοίων και ζει στον Πειραιά με την μητέρα του.

Γίνονται έρευνες από την αστυνομία για τον εντοπισμό των απαγωγέων, ενώ ελέγχονται και οι κάμερες κλειστών κυκλωμάτων από τις γειτονικές επιχειρήσεις.

Σχετικά Άρθρα: