X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Πειραιάς: Παραδόθηκε ο δολοφόνος του 21χρονου Ηλία – Βίντεο

Παραδόθηκε στις αρχές σήμερα Τετάρτη το μεσημέρι, ο δράστης της δολοφονίας του 21χρονου Ηλία έξω από νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά στην οδό Κολοκοτρώνη 115 γύρω στις 04.00, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Πρόκειται για έναν 30χρονο με βαρύ ποινικό μητρώο, γνωστός θαμώνας του Πειραιά, που έχει καταγωγή από τον Άγιο Δομίνικο και τα τελευταία πέντε χρόνια έχει απασχολήσει πολλές φορές την αστυνομία. Οι αρχές τον είχαν εντοπίσει και βρισκόντουσαν σε διαπραγματεύσεις μέσω του δικηγόρου του 30χρονου σχετικά με την παράδοση του.

Ο δράστης είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για απόπειρα ανθρωποκτονίας με μαχαίρι, εμπλοκή σε υποθέσεις ναρκωτικών, παράνομη κατοχή όπλων, αντίσταση στις αρχές, σωματικές βλάβες και απείθεια. Τον χαρακτηρίζουν σαν οξύθυμο άτομο που έμπλεκε συχνά σε καβγάδες. Αυτή την ώρα, ο φερόμενος ως δολοφόνος του 21χρονου Ηλία, ανακρίνεται και αναμένεται να δώσει τη δική του εκδοχή σχετικά με το φονικό της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος μπέρδεψε τον αδικοχαμένο Ηλία που ήταν διανομέας στο επάγγελμα με τον δίδυμο αδελφό του θύματος, που σύμφωνα με τον δράστη τον «πρόσβαλε» το προηγούμενο βράδυ στο κέντρο του Πειραιά. Όσο για το όπλο με το οποίο πυροβόλησε τον 21χρονο, ο δράστης δικαιολογήθηκε ότι το είχε για την Πρωτοχρονιά.

Άτομο από το φιλικό περιβάλλον του δράστη, ισχυρίστηκε ότι «όλα είναι ψέματα» και δήλωσε ότι όλα έγιναν επάνω στην «κακιά στιγμή». «Ο δράστης με το θύμα δεν γνωρίζονταν, ποτέ δεν τον είχε δει… Θα λάμψει η αλήθεια», υποστήριξε ο φίλος του δράστη, λέγοντας για το θύμα: «κρίμα στο παλικάρι, συλλυπητήρια στην οικογένεια».

Το θύμα δολοφονίας που σημειώθηκε ξημερώματα Πρωτοχρονιάς έξω από κέντρο στον Πειραιά.

Ο 21χρονος Ηλίας.

Σχετικά Άρθρα: